HerNews.gr
Beauty

Chic and Beauty: Βρήκαμε τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία που καταπολεμά την κυτταρίτιδα

μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μια προηγμένη θεραπεία που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του σώματος και αποτελεί μια στοχευμένη θεραπεία που διοχετεύει στα μεσαία στρώματα του δέρματος ενεργά συστατικά. 

μεσοθεραπεία

Το Chic and Beauty υπόσχεται μοναδικά αποτελέσματα.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μια γυναίκα προτιμά τη μεσοθεραπεία σώματος είναι για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Η κυτταρίτιδα είναι μια κοινή περίπτωση που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες, και μπορεί να επηρεάσει περιοχές όπως οι γλουτοί, τα μπράτσα, οι μηροί και τα γόνατα.

 Πρόκειται για μια κατάσταση όπου τα λιποκύτταρα συσσωρεύονται και δημιουργούν ένα ανίσχυρο και ανομοιόμορφο εμφάνιση στην επιδερμίδα, γνωστή και ως “πορτοκαλί φλοιός”.

Η μεσοθεραπεία σώματος Electroporation είναι μια από τις πιο εξελιγμένες θεραπείες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί ενεργώντας στα λιποκύτταρα και αποβάλλοντας τις τοξίνες που προκαλούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Και δεν γίνεται η χρήση βελόνων!

Τα δραστικά συστατικά της συγκεκριμένης θεραπείας βοηθούν στη διάσπαση των λιποκυττάρων και την εξάλειψη των τοξινών.

Η μεσοθεραπεία σώματος  δρα σε διάφορα επίπεδα. Καταρχάς, βοηθά στη διάσπαση των λιποκυττάρων που συσσωρεύονται στην περιοχή, επιτρέποντας στο σώμα να τα αποβάλλει φυσικά.

Επιπλέον, το Alidya βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και τη λειτουργία του λεμφικού συστήματος, βοηθώντας στην απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων από την περιοχή.

μεσοθεραπεία

Πιο συγκεκριμένα, η μεσοθεραπεία σώματος με το Alidya έχει αρκετά οφέλη και επιτυγχάνει τα εξής:

  • -Ενεργοποίηση του μεταβολισμού: Βοηθά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους στις περιοχές με κυτταρίτιδα. Αυτό συμβάλλει στην αποδέσμευση και την αποβολή του λίπους, βοηθώντας στη μείωση του όγκου και της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.
  • -Σύσφιξη του μυικού ιστού: Η μεσοθεραπεία σώματος βοηθά στη σύσφιξη του μυικού ιστού στις περιοχές που εφαρμόζεται. Αυτό σημαίνει ότι οι περιοχές με κυτταρίτιδα μπορεί να γίνουν πιο σφριγηλές και να αποκτήσουν πιο ομοιόμορφη όψη.
  • -Λιποδιάλυση: τέλος, περιέχει δραστικά συστατικά που βοηθούν στη διάσπαση των λιποκυττάρων. Αυτό συμβάλλει στην ελάττωση του λίπους στις περιοχές με κυτταρίτιδα και στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.

Chic and Beauty: Oι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Δημιούργησε το απόλυτο statement στο μανικιούρ!

HerNewskl

Lily Collins: Το French updo που θα αναβαθμίσει κάθε casual εμφάνιση

HerNewskl

Πάμελα Άντερσον: Φοράει και πάλι μακιγιάζ μετά από μήνες για να προωθήσει καλλυντικά

HerNews ka