HerNews.gr
Beauty

Blueberry milk nails: Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα στο καλοκαιρινό μανικιούρ των celebrities

Μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του καλοκαιρινού μανικιούρ είναι τα “Blueberry Milk Nails”. Αυτό το μοναδικό στυλ νυχιών έχει κατακτήσει τις καρδιές των beauty addicts, προσδίδοντας μια δροσερή και μοντέρνα αισθητική στα χέρια μας.

Blueberry milk nails

Blueberry milk nails: Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα στο καλοκαιρινό μανικιούρ των celebrities

Τα Blueberry Milk Nails είναι μια τάση μανικιούρ που εμπνέεται από την απαλή και αιθέρια αίσθηση του μπλερι ζουρντί. Το χρώμα αυτό, που μοιάζει με το απαλό γαλάζιο του γάλακτος με αρώματα μύρτιλου, δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας και λεπτομέρειας στα νύχια μας.

Blueberry milk nails: Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα στο καλοκαιρινό μανικιούρ των celebrities

Η τεχνική αυτού του μανικιούρ συνήθως περιλαμβάνει τη χρήση ακρυλικού ή gel υλικού και διάφορων τεχνικών όπως ο μαρμαρισμός, οι ομοιόμορφες αποχρώσεις και οι διακριτικές διακοσμήσεις.

Πώς να απκτήσεις τα Blueberry Milk Nails:

  1. Προετοιμασία: Ξεκινήστε με το να καθαρίσετε και να περιποιηθείτε τα νύχια σας. Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι νυχιών και διαμορφώστε το σχήμα που επιθυμείτε.
  2. Βάση: Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση βάσης για νύχια. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία των νυχιών σας και θα προετοιμάσει την επιφάνεια για το επόμενο στάδιο.
  3. Χρώμα: Επιλέξτε ένα απαλό, γαλάζιο χρώμα που μοιάζει με μπλε μύρτιλο. Εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις του χρώματος σε κάθε νύχι, αφήνοντας το να στεγνώσει καλά ανάμεσα στις στρώσεις.
  4. Marble: Χρησιμοποιήστε ένα λευκό ακρυλικό χρώμα ή ένα λεπτό πινέλο με άσπρο βερνίκι νυχιών για να δημιουργήσετε το μαρμαρένιο αποτέλεσμα. Απλώστε λεπτές γραμμές ή σχέδια πάνω στο γαλάζιο χρώμα και ξεκινήστε να τα ανακατεύετε με ένα πινέλο μανό.
  5. Διακόσμηση: Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε διακριτικά στρας και γενικότερα σχέδια.

Chocolate Milk Nails: Το μανικιούρ που δημιουργεί εφέ μαυρίσματος

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shoulder blade bob: Το καρέ που αφήνει ακάλυπτη την ωμοπλάτη είναι μια διαχρονική επιλογή

HerNewskl

Οι καλύτερες κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ – Θα τις βρεις στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά!

HerNews ka

Καστορέλαιο: Βοηθάει πραγματικά στο να μεγαλώσουν οι βλεφαρίδες;

HerNews ka