HerNews.gr
Διεθνή

Κέβιν Κόστνερ: Δίνει δυο εβδομάδες διορία στην εν διαστάσει σύζυγό του να εγκαταλείψει την έπαυλη του

Ο Κέβιν Κόστνερ επιδιώκει να αναγκάσει την εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, να φύγει από την έπαυλη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Ο ηθοποιός είπε ότι «ζητά με σεβασμό» από την Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ «να εγκαταλείψει την ξεχωριστή κατοικία του αμέσως και το αργότερο στις 13 Ιουλίου του 2023», σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 30 Ιουνίου και ελήφθησαν από το People τη Δευτέρα .

Η Κέβιν Κόστνερ προσπαθούσε να πείσει την Μπάουμγκάρτνερ  να φύγει από την έπαυλη εδώ και εβδομάδες, επικαλούμενος μια προγαμιαία συμφωνία που υπέγραψαν και οι δύο το 2004 που έλεγε ότι θα άφηνε το συζυγικό τους σπίτι εντός 30 ημερών εάν επρόκειτο ποτέ να υπάρξει χωρισμός.Αεροφωτογραφία από το σπίτι του Κέβιν Κόστνερ.

Ο σταρ του κινηματογράφου έπρεπε επίσης να της δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ακίνητο 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το δεσμευτικό συμβόλαιο.

Επιπλέον, φέρεται να προσέφερε επίσης στην πρώην του μια προκαταβολή 10.000 δολαρίων για τα έξοδα μετακόμισής της καθώς και 30.000 δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι «ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής του παιδιού του».

Ωστόσο, παρόλο που έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από τότε που η Κριστίν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου , δεν έχει φύγει πρόθυμα από το πολυτελές σπίτι.

Στις αρχές Ιουνίου, ο Κέβιν Κόστνερ ισχυρίστηκε ότι η πρώην του αρνιόταν να φύγει και προσπαθούσε να τον κάνει να συμφωνήσει σε «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις» πριν το κάνει.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της χρησιμοποίησε τα τρία παιδιά του πρώην ζευγαριού ως έγκυρο λόγο για τον οποίο η μαμά τους αξίζει να μείνει στο ίδιο σπίτι με αυτά, σημειώνοντας ότι το σπίτι είναι όπου «τα παιδιά έζησαν για όλη τους τη ζωή».

Το πρώην μοντέλο έχει πει σε δικαστικά έγγραφα που είχε λάβει προηγουμένως η Page Six ότι δεν είχε αμειβόμενη δουλειά από τότε που γεννήθηκε το μεγαλύτερο παιδί της το 2007. Μοιράζεται τον Cayden, 16, τον Hayes, 14, και την Grace, 13, με τον Κέβιν Κόστνερ.

What to Know About Kevin Costner's Wife and Family - Inside the  'Yellowstone' Actor's Life With Christine Baumgartner

Ως αποτέλεσμα, η Κριστίν ζητά 248.000 δολάρια το μήνα για υποστήριξη παιδιών εκτός από ένα άγνωστο ποσό συζυγικής υποστήριξης που έχει προηγουμένως συμφωνηθεί στην προγαμιαία συμφωνία.

Ωστόσο, ο Κόστνερ δεν συμφωνεί με το ποσό που ζητά η πρώην του, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά το ποσό που θέλει εν μέσω της μεταβαλλόμενης εργασιακής του κατάστασης. Κατηγόρησε επίσης την εν διαστάσει σύζυγό του ότι ζήτησε αυτά τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τα προσωπικά της έξοδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζέιμι Φοξ: Δείτε πως στόλισε τη φαντασμαγορική του έπαυλη αξίας 10,5 εκατ. δολαρίων για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

9η Μαϊου, «ώρα μηδέν»: Τα 4 σενάρια για τις ανακοινώσεις Πούτιν

Her News

Shakira: Εντυπωσίασε τα πλήθη με την εμφάνισή της στη σκηνή για τα VMA μετά από 17 χρόνια

HerNews ka