HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Εντυπωσίασε τα πλήθη με την εμφάνισή της στη σκηνή για τα VMA μετά από 17 χρόνια

Η Shakira κέρδισε το Βραβείο Video Vanguard στα VMA 2023 το βράδυ της Τρίτης , ανεβαίνοντας στη σκηνή του MTV για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

«Ευχαριστώ MTV. Σας ευχαριστώ που αποτελούσατε τόσο μεγάλο μέρος της καριέρας μου από τότε που ήμουν μόλις 18 χρονών», είπε η Shakira στο πλήθος στο Prudential Center στο Newark, NJ.

Η Shakira φώναξε τους δύο γιους της – τον Μίλαν, 10 ετών και τον Σάσα, 8 ετών – γιατί της έδωσαν ηθική ώθηση.

Η Shakira παίζει στα VMA

«Σας ευχαριστώ πολύ που με εμψύχατε και με κάνετε να νιώσω ότι η μαμά μπορεί να τα κάνει όλα», είπε η Shakira, η οποία μοιράζεται τα παιδιά της με τον Gerard Piqué , κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής του βραβείου της.

Η Shakira ευχαρίστησε επίσης αρκετούς ανθρώπους κατά την αποδοχή του βραβείου, συμπεριλαμβανομένης της δισκογραφικής της, των γονιών της και των «καταπληκτικών γυναικών» με τις οποίες συνεργάζεται, οι οποίες «πάντα τη βοηθούν να ξεπεράσει όλες τις προκλήσεις της φορώντας τόσα πολλά καπέλα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MTV (@mtv)

Παρουσιάζοντας τη διεθνώς φημισμένη καλλιτέχνιδα, ο Wyclef Jean σημείωσε ότι η Shakira έχει πουλήσει «95 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως», κάτι που την καθιστά μία από τις «καλλιτέχνιδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών».

Μαζί με την αποδοχή του βραβείου, το οποίο είναι συγκρίσιμο με ένα βραβείο ζωής, η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης ανέβηκε επίσης τη σκηνή για να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Έδωσε μια ζωντανή και χορευτική ερμηνεία καθώς κυκλοφόρησε μια μίξη των επιτυχιών της όπως το “Whenever, Wherever” και το “Hips Don’t Lie”.

Κάποια στιγμή η τραγουδίστρια πρόσθεσε ένα ροζ μεταλλικό bomber jacket στο ντύσιμό της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Έφυγε» απο τη ζωή ο πρώην Πάπας Βενέδικτος σε ηλικία 95 ετών

Her News

Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνεχίστηκε και στο Australian Open το μυστήριο με τα σκευάσματα

Her News

Γιατί ο Patrick Dempsey αναδείχθηκε ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People

HerNews ka