HerNews.gr
Ελλάδα

Πανελλήνιες: «Έσκισε» με 19.250 μόρια η Χάιντυ που είχε ζητήσει από τους γείτονες της να κάνουν ησυχία

Η Χάιντυ, μια μαθήτρια που έμενε στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και είχε ζητήσει με σημείωμα από τους ενοίκους της πολυκατοικίας να κάνουν ησυχία την περίοδο 1-12 Ιουνίου για να μπορέσει να διαβάσει, κατάφερε να περάσει στη Νομική Αθηνών με 19.250 μόρια.

Τα χαρμόσυνα νέα δημοσιοποίησε η μητέρα της, Μαριλένα, η οποία, επίσης με σημείωμα στο ασανσέρ, ευχαρίστησε τους γείτονες και τους ενημέρωσε ότι «οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο».xainti2«Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!»,έγραψε η μητέρα της στο σημείωμα.

Μάλιστα, η μητέρα της κοπέλας άφησε και ένα κέρασμα απέναντι από το ασανσέρ για να ευχαριστήσει τους ενοίκους αλλά και για την επιτυχία της Χάιντυ. 

xainti1

Το σημείωμα της Χάιντυ που είχε γίνει viral

“Γειά σας! Είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ”, έγραψε η κοπέλα σε ένα σημείωμα που είχε κολλήσει στο ασανσέρ και αμέσως οι ένοικοι της πολυκατοικίας της έγραψαν διάφορες ενθαρρυντικές ευχές πάνω στο σημείωμα και πολύ γρήγορα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

xainti3

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτά είναι τα «όπλα» της ενάντια τους ιατροδικαστές

Her News b

H κακοκαιρία πλήττει τη χώρα: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Her News

Δίκη Χρυσής Αυγής: Όλες οι εξελίξεις – Το δικαστήριο εξετάζει τα στοιχεία από την αρχή

Her News