HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτά είναι τα «όπλα» της ενάντια τους ιατροδικαστές

Το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη είναι πλέον διαχωρισμένο σε δύο δικογραφίες με έναν κοινό παρονομαστή: τη Ρούλα Πσπιρίγκου.

Η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλέναςκαι της Ίριδας καλείται σήμερα Πέμπτη από το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη διάπραξης αδικήματος σε βάρος των δύο μικρότερων θυγατέρων της.

Στο απολογητικό υπόμνημα με τιςεξηγήσεις της, που πιθανολογείται ότι θα παραδώσουν οι συνήγοροί της στις διωκτικές αρχές μετά την προθεσμία για την λήψη αντιγράφων της δικογραφίας, αναμένεται να υποστηρίξει ότι ισχυρίστηκε και κατά την απολογία της για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα την 9χρονη κόρη της Τζωρτζινα.

Ο βασικός ισχυρισμός της θα είναι πως δεν διέπραξε κανένα αδίκημα σε βάρος των παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, όπως είχε πει απολογούμενη για τη Τζωρτζίνα, όπου είχε αναφέρει ότι δεν της έδωσε εκείνη κεταμίνη, υποδεικνύοντας τους γιατρούς ως πιθανά υπεύθυνους για τη χορήγηση της φονικής δόσης.

Όπως, άλλωστε, είχε πει από την αρχή ο εκ των δικηγόρων της 33χρονης,Όθων Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί ότι αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της».

Οι πρώτες ιατροδικαστές εκθέσεις «όπλο» για την κατηγορούμενη

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

Νεότερα Άρθρα

Έκτακτη συνέντευξη Πλεύρη για τις ελλείψεις στα φάρμακα – Τι θα γίνει με τη λίστα

HerNews ka

Καπουτζίδης σε Κούγια: «Είμαι ευτυχισμένος και άνεργος ομοφυλόφιλος»

Her News

Κακοκαιρία Daniel: Αγώνας επιβίωσης εγκλωβισμένων μέσα στις λάσπες – Απέραντη λίμνη ο θεσσαλικός κάμπος

HerNews ka