HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Μου καθάριζε τα πόδια κάθε βράδυ & με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “You” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη όπου μίλησαν για τη σχέση τους εντός και εκτός Survivor αλλά και για το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν οικογένεια.

Β.Α: Τρία παιδιά λέει ο Σπύρος ότι θέλει

Σ.Μ: Εγώ της λέω να ξεκινήσουμε και όταν κουραστεί, σταματάμε

Β.Α: Θυμάμαι ότι, είχαμε ένα ψάρι ανά δυο άτομα και εκείνος επέλεξε να μείνει νηστικός και να μου δώσει τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες αλλά με βοηθούσε για να μη κουράζομαι με τις δουλειές που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα, μου έδινε τη μπλούζα του για να ζεσταθώ κι επειδή περπατούσαμε ξυπόλητοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες. οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω.

Έτσι είναι και στην έξω ζωή. Δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του για να το βρω όταν ξυπνήσω», περιγράφει η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μίμή Ντενίση: «Ήταν η μόνη εποχή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έκανε κοντρίτσες»

HerNews ka

Θοδωρής Μαραντίνης: «Είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου αλλά και με τη Σίσσυ»

Her News b

Τραγωδία στα Τέμπη: Η φυσικοθεραπεύτρια Βάσια Αρβανίτη στέκεται στο πλευρό των τραυματιών προσφέροντας αποκατάσταση αφιλοκερδώς

HerNews ka