HerNews.gr
Social News

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Το νέο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες από τον… απρόσμενο γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη την ημέρα που βάφτιζαν την κόρη της.

Να σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν γνώριζε ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης σκόπευε να ζητήσει το χέρι της, όταν ξαφνικά το ανακοίνωσε στους καλεσμένους και όπως δήλωσε η Φλόριντα Πετρουτσέλι «Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό, λέγαμε αποκλείεται».

eleonora111

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο», αποκάλυψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Δευτέρας 3/7 στην εκπομπή της.

eleonora22

nonora2

«Ο ιερέας και οι κουμπάροι το γνώριζαν μόνο. Επειδή όλο αυτό έγινε αυθόρμητα, ο Θοδωρής είχε κανονίσει μόνο τα απαραίτητα για να γίνει το μυστήριο. Μετά δεν είχε κανονίσει τίποτα άλλο. Τον σήκωσα να χορέψουμε και του λέω σε κάποια φάση “το μόνο που δεν έχω είναι η τούρτα”. Δεν είχαμε ούτε ανθοδέσμη. Ο σύζυγος της Φλορίντα έψαξε λουλούδια και μου έφτιαξε την ανθοδέσμη.

Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι. Γαμήλια τούρτα δεν είχαμε και ο κουμπάρος ο Γιώργος το κανόνισε, έβαλε 7 τούρτες τη μία πάνω στην άλλη» δήλωσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

eleonora2

nonora33

Η 5χρονη κόρη της Ελεονώρας Μελέτη πήρε τα ονόματα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς και βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.

Νονές της μικρής ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

meleti-1

meleti-3

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Eurovision 2022: Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου κάνουν προβλέψεις

Her News b

Δώρα Τσαμπάζη: Το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – «Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα»

Her News b

Η Ελένη Μενεγάκη αναπολεί το εξωτικό της ταξίδι στη Ζανζιβάρη

Her News b