HerNews.gr
Social News

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανάρτησή της για την αποχώρηση από το OPEN

Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία τον τελευταίο καιρό αποτελούσε μήλο της Έριδος ανάμεσα στο OPEN και τον ΑΝΤ1, βρίσκεται οριστικά εκτός OPEN. 

Οι διαπραγματεύσεις της Μπέττυ Μαγγίρα με τους ανθρώπους του καναλιού αφορούσαν τόσο στο θέμα των συνεργατών, όσο και στο θέμα της αύξησης του μπάτζετ, ώστε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, όμως, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες στα θέματα των προσώπων που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια.

Έτσι η Μπέττυ Μαγγίρα που δεν θα βρίσκεται πλέον στην τηλεοπτική στέγη του OPEN, έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης 6/7 μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία ευχαριστούσε τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές.

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα

“Τα τρεηλερ μας ήταν η παιδική μας χαρα!!! Περνούσαμε υπεροχα , κάναμε ότι τρελα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρελα συναντά ,συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό ! 2 αξέχαστα χρονια , παρά πολλά τρεηλερ παρά πολλά ευτράπελα !!! Ήταν η χαλάρωση μας , η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικες , αξέχαστες στιγμές που ζησαμε μαζί αυτά τα 2 χρονια”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Όπως ανέφερε στο Πρωινό η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος να έρθει ένα «διαζύγιο», όπως όλα δείχνουν». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Πρέλεβιτς: «Θα ήταν αστείο μετά την Δούκισσα να μου κάνουν πρόταση για το πρωινό»

Her News b

Παυλίνα Νιάρχου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

HerNewskl

Η πρώτη ανάρτηση της Έλενης Μενεγάκη για την επιστροφή της

Her News b