HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Έλενα Παπαρίζου: «Το φιλί με την Ελένη Φουρέιρα στα MAD ήταν αυθόρμητο. Εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση»

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 της Θεσσαλονίκης όπου έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε και στο φιλί της με την Ελένη Φουρέιρα, την ώρα που βρίσκονταν μαζί σε act στη σκηνή των MAD VMA 2023, για το αν θα ξανά πήγαινε στη Eurovision και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Πάρα πολύ απλά έγιναν τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες «ναι» ή «όχι», τώρα ή αργότερα. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες», δήλωσε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου για τη συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα.

«Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Έλενα Παπαρίζου-Ελένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το φιλί στα MVA 2023 | in.gr

«Με το κατάλληλο τραγούδι εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θα μου άρεσε όμως να είμαστε διάφοροι καλλιτέχνες και να ψηφίσει ο κόσμος τι θέλει να δει και να ακούσει.

Όταν μου δόθηκε εμένα η ευκαιρία, ο κόσμος όντως ένιωθε ότι είναι «My Number One». Είχαμε τους Ολυμπιακούς, το Euro, γι’ αυτό ένιωσε έτσι ο κόσμος και το ψήφισε», πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου αναφορικά με την “ιστορική” νίκη της στη Eurovision.

Τέλος, μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν. Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη της ‘Ελενας Παπαρίζου στο Pame Paralia Project:

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Κατέρρευσε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τον φίλο του – «Ούτε στην κηδεία του δεν μπορώ να πάω»

Her News b

Βασίλης Κικίλιας: «Θεωρώ ότι αν ακούγαμε περισσότερο τις γυναίκες ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος»

HerNews ka

Η Katy Perry μίλησε για το άγχος της περί μητρότητας

Her News