HerNews.gr
CELEBRITIES Συνεντεύξεις

Η Katy Perry μίλησε για το άγχος της περί μητρότητας

Η Katy Perry έδωσε μια ειλικρινή και ουσιαστική συνέντευξη στην Αμερικάνικη έκδοση του “L’Officiel” για το καλοκαίρι του 2021, μιλώντας για την πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Μια καταιγιστική συνέντευξη, γεμάτη από αληθινές εξομολογήσεις παραχώρησε η Katy Perry στο γνωστό περιοδικό, μιλώντας για τη μητρότητα, το γεγονός ότι πριν τον ερχομό της μικρής Daisy Dove δεν είχε στο νου της ότι θα γίνει μητέρα και το πόσο διαφορετικά θα την κάνει η μητρότητα να νιώθει αυτή τη στιγμή.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, πως πριν τον ερχομό της κόρης της δεν ήταν καθόλου σίγουρη για την μητρότητα, ούτε για το αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στον ρόλο της μητέρας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Katy Perry, «Η μητρότητα μου προκαλούσε άγχος».

Παρόλα αυτά,  ύστερα από τον ερχομό της, πλέον 9 μηνών, κόρης της, Daisy Dove, συνειδητοποίησε πως η αιτία των αρνητικών αυτών συναισθημάτων της πήγαζε από την γενικότερη κοσμοθεωρία της για τη ζωή.

«Τώρα το κατάλαβα. Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό είναι. Κάθε μέρα λέω, «Πότε μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα; Πότε μπορούμε να κολυμπήσουμε;». Τα τελευταία 12 χρόνια, τα μικρά αυτά πράγματα δεν υπήρχαν στη ζωή μου. Ήταν εκπληκτικό να ζω με μεγάλα σχέδια και άγρια, αλλά μερικές φορές είναι ωραίο να ρίχνεις την μπάλα στο γρασίδι και να βλέπεις την κόρη σου να γελάει από τις απλές χαρές του σκύλου σου, που έρχεται και το φέρνει πίσω.»

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

«Εδώ και 35 χρόνια παίρνω τις αποφάσεις και κάνω ότι θέλω, οργώνοντας όλον τον κόσμο και φροντίζοντας την καριέρα μου».

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει άρδην για την Katy Perry, από τον Αύγουστο, με την έλευση της κόρης της. Πλέον γεύεται την ζωή εντελώς διαφορετικά, απολαμβάνει την μητρότητα και αναγνωρίζει το πώς την ωφέλησε σαν άνθρωπο. «Τώρα έχω αυτήν την τεράστια ευθύνη να φροντίσω ένα τόσο απίστευτο δώρο. (Η μητρότητα) Σε κάνει πολύ ευάλωτο και σου υπενθυμίζει πράγματα από τη δική σου παιδική ηλικία, που πιθανότατα θα ήθελες να κάνεις διαφορετικά. Θέλω να το κάνω διαφορετικά».

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα: «Γνωρίζω ότι έχω κάνει πράγματα που δεν είναι κατανοητά στον κόσμο»

HerNews ka

Η Mandy Moore θηλάζει το μωρό της στη κορυφή βουνού

Her News

Γιώργος Αρσενάκος: “Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση”

Her News