HerNews.gr
Μόδα

Η Kendall Jenner εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά με το στιλ της

Η Kendall Jenner πάντα καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τα look της και το στιλ της. Όπως αποδεικνύουν οι εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια, η Jenner σίγουρα μπορεί να διαμορφώσει ένα outfit από την κορφή μέχρι τα νύχια με δεκάδες τρόπους. Ακόμη όμως κι ένα απλό workout set μπορεί να το κάνει να μοιάζει με κομμάτι από μια συλλογή υψηλής ραπτικής.

Στο street style, η Jenner επιλέγει ριπ μπλούζες και τζιν. Γενικά προτιμάει ένα χαλαρό all day outfit στην καθημερινότητά της. 

Από την άλλη όμως στο κόκκινο χαλί επιλέγει φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, καθώς και εμπνευσμένα κοκτέιλ φορέματα.

Η Jenner βρέθηκε στη Γαλλία για να παρακολουθήσει το show Jacquemus, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών. Μαζί με τη φίλη της Gigi Hadid, περπάτησαν και τα δύο supermodels στην πασαρέλα. 

Το look της Kendall Jenner

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Παρίσι έκανε μια ανατροπή μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα για τη συλλογή Jacquemus Fall 2023.

Η Kendall επέλεξε ένα εντυπωσιακό γκρι φόρεμα Bottega Veneta σε γραμμή Α.

Η Bottega Veneta είναι μια ιταλική εταιρεία, αλλά η αισθητική των Γαλλίδων ήταν έντονη με το μοντέλο να διαλέγει αυτό το κομμάτι από τη συλλογή Pre-Fall 2023.

Το outfit ολοκλήρωσε με μαύρα loafers, μια oversized σκουρόχρωμη τσάντα clutch κι ένα κλασικό ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου. Η Jenner έπιασε τα μαλλιά  της σε ένα σφιχτό σινιόν κι από κοσμήματα φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

To γκρι παλτό έρχεται να αντικαταστήσει το all time classic μαύρο!

HerNewskl

Hailey Bieber: Φόρεσε το πιο sexy σορτσάκι για τους χειμερινούς μήνες

HerNewskl

Η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει στο αγαπημένο της λευκό ζιβάγκο αυτά τα Χριστούγεννα

HerNews ka