HerNews.gr
Rainbow

Ricky Martin & Jwan Yosef: Χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση

Το εν διαστάσει ζευγάρι ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι χωρίζει μετά από έξι χρόνια γάμου – αλλά εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι στην «κοινή ανατροφή» των παιδιών τους.

«Για κάποιο καιρό, σκεφτήκαμε να αλλάξουμε τη σχέση μας και μετά από προσεκτική σκέψη αποφασίσαμε να τερματίσουμε το γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας — διατηρώντας και τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια», ανέφεραν σε κοινή δήλωση που μοιράστηκε μέσω Instagram.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο την γνήσια φιλία μας καθώς συνεχίζουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας».Ricky Martin και Jwan Yosef

Ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef ολοκλήρωσαν τη δήλωσή τους: «Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που λάβαμε σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας. Είμαστε ενωμένοι στην ανατροφή αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής μας».

Ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef έχουν την κόρη Lucia , 4, και τον γιο Renn , 3 ετών.

Ο Martin είναι επίσης πατέρας των 14χρονων δίδυμων γιων Matteo και Valentino, τους οποίους καλωσόρισε πριν παντρευτεί τον Yosef . (Οι άνθρωποι, που εξέδωσαν την είδηση ​​του διαζυγίου , ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής θα συνεχίσει να μεγαλώνει τους εφήβους ως μονογονέας.)

Ricky Martin και Jwan Yosef

Ο Ricky Martin, ο Jwan Yosef και τα παιδιά τους

Ο Martin και ο Yosef γνωρίστηκαν το 2015, με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει τον αρραβώνα τους την επόμενη χρονιά.

«Ήμουν πραγματικά νευρικός, γονάτισα και έβγαλα το μικρό μεταλλικό κουτί», εξήγησε στην Έλεν Ντε Τζένερις τον Νοέμβριο του 2016. «Απλώς το είχα σε μια μικρή βελούδινη θήκη και αντί να πω, “Θα με παντρευτείς;” Είπα, “Σου έχω κάτι!” Κακό.”

Ο Yosef είπε ναι, και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, καλωσορίζοντας τη Lucia και τη Renn το 2018 και το 2019, αντίστοιχα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Athens Pride 2023: Σήμερα η πορεία υπερηφάνειας- Το πρόγραμμα και οι καλλιτέχνες

Her News

Δημήτρης Παπάζογλου: Στο σχολείο με φώναζαν «μικρή Λουλού»

HerNews ka

Ζευγάρι ομοφυλοφίλων απέκτησε κοριτσάκι – Άγνωστη στο Instagram τους ζήτησε να γίνει παρένθετη μητέρα

Her News