HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Λιάγκας: Ευχαρίστησε δημόσια τη Δούκισσα Νομικού & την Μαρία Κορινθίου

Η εκπομπή “Το πρωινό” στον ΑΝΤ1 έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής 7/7 για τη φετινή σεζόν και ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό και τους συνεργάτες του αποκαλύπτοντας πως είναι η πιο δύσκολη ώρα για εκείνον.

«Αυτή είναι η χειρότερη ώρα όλης της σεζόν, δεν το μπορώ καθόλου αυτό. Κάνω 28 χρόνια τηλεόραση και είναι κάτι που δεν θέλω να κάνω ποτέ. Η ώρα του αποχαιρετισμού.

Για μπάνια θα πάμε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος ποτέ γιατί κλαίνε όλοι, όταν τελειώνουν οι εκπομπές. Είναι συγκινητικό γιατί είναι μία μεγάλη προσπάθεια και ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι κόπο έχει για να δημιουργήσεις καθημερινά μία τρίωρη εκπομπή», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας ευχαριστώντας στη συνέχεια τους συνεργάτες του με τη σειρά.Γιώργος Λιάγκας: «Τι σας κόφτει; Θα λέμε την άποψή μας και θα κάνουμε αυτό  που μας υπαγορεύει η συνείδησή μας» | in.gr

 

Και πρόσθεσε: «Φέτος ήταν μια καινούρια πίστα για μένα, όντας επικεφαλής μια τέτοιας δύσκολης ομάδας με έντονες προσωπικότητες. Στόχος είναι η πρωτιά. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να μπαίνουμε στα σπίτια των περισσότερων τηλεθεατών. Τα χίλια ευχαριστώ είναι λίγα που στηρίξατε αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήμασταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στην τηλεθέαση στη ζώνη 10-1 με πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη εκπομπή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε προσωπικά και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου λέγοντας: «Είναι φίλη μου πάνω από όλα. Το έχω ξαναπεί, ότι έχω κοιμηθεί στο κρεβάτι της, χωρίς εκείνην. Η φιλία, η αγάπη και η σχέση δεν σταματούν ποτέ. Είσαι μέσα στην καρδιά μου. Η Αργυρώ μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μία δικιά της απόφαση που θα πάρει. Είσαι φίλη μου και σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Γιώργος Λιάγκας σε Mαρία Κορινθίου: «Να σκάσουν οι εχθροί μας»

Γιώργος Λιάγκας: Ο... σύντομος αποχαιρετισμός στην Δούκισσα Νομικού | in.gr

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να αναφερθεί και στις δυο γυναίκες που «Βοήθησαν αυτή εδώ την εκπομπή» όπως είπε χαρακτηριστικά, τη Δούκισσα Νομικού και την Μαρία Κορινθίου η οποία αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντώνης Λουδάρος: Όσα είπε για την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και τη Ζήνα Κουτσελίνη

Her News b

Αργύρης Αγγέλου: «Όταν έκλεισα τα 40 έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί και έπαθα κρίση πανικού»

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που φωτίζει την αθέατη πλευρά της JLo

Her News