HerNews.gr
Μόδα

Striped Shirt: Πώς να φορέσεις το ριγέ πουκάμισο

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα ριγέ πουκάμισο στην ντουλάπα της. Εξάλλου, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να προσθέσετε λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας.

Αλλά αν συνήθως επιμένετε σε ουδέτερες παλέτες ή ίσως η κύρια πηγή των ρούχων σας έχει τη μορφή φορεμάτων και θέλετε να επεκτείνετε αυτήν την επιλογή, η λύση είναι ένα φωτεινό ριγέ πουκάμισο.

Κατά τη γνώμη μας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τις ρίγες. Πραγματικά ταιριάζουν με όλα. Για παράδειγμα ένα κίτρινο ριγέ πουκάμισο προκαλεί χαρά. Επίσης αυτό το μοτίβο είναι ένα κλασικό κομμάτι που θα μείνει στην γκαρνταρόμπα σας χρόνο με το χρόνο.

Το κλασικό μπλε είναι το πιο δημοφιλές χρώμα για ένα ριγέ πουκάμισο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα χρώματα, που είναι εξίσου σικάτα.

Πώς θα δώσετε στιλ σε ένα ριγέ πουκάμισο;

Μια τεράστια τάση και φέτος το καλοκαίρι είναι το crochet co-ord. Επιλέξτε ένα κρεμ ή μαύρο σετ και θα λειτουργήσουν ως ευέλικτα κομμάτια που μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε με ένα ριγέ πουκάμισο.  

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείτε και να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο με τα prints. Οι ρίγες είναι ουδέτερες, γι’ αυτό μας αρέσει να τις συνδυάζουμε με φούστες σε όλα τα χρώματα. 

Το λευκό τζιν είναι τέλειο για το καλοκαίρι. Αναδεικνύει πραγματικά ένα look και φέρνει μια φρεσκάδα που είναι τόσο ωραία για τον ζεστό καιρό. Διαλέξτε ένα ριγέ πουκάμισο και είστε έτοιμες για brunch.

Τίποτα δεν φωνάζει το καλοκαίρι περισσότερο από ένα τζιν σορτς. Σας προτείνουμε να φορέσετε ένα πουκάμισο με ρίγες και το αγαπημένο σας σορτς, για κομψές και άνετες εμφανίσεις στην πόλη. Προσθέστε πολύχρωμα αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το look.

Μην ξεχνάτε ότι ένα ριγέ πουκάμισο, ανεξάρτητα από το χρώμα, είναι πάντα μια αξιόλογη επένδυση, που πρέπει να κάνετε. Μπορείτε όλον τον χρόνο πραγματικά να δημιουργήσετε πολλούς συνδυασμούς.

Γαλλικό στυλ: 5 Chic ρούχα που φοράνε τα French girls το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lawrence: Φόρεσε το πιο chic αξεσουάρ μαλλιών

HerNewskl

Τάσεις και προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

HerNews ka

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό πανωφόρι της με 7.000 αληθινά ροδοπέταλα

HerNewskl