HerNews.gr
Ελλάδα

Εύα Καϊλή: «Βρήκαν μόνο ένα βρεφικό κολιέ, ένα στιλό και πιάτα-σουβενιρ»

Αιχμηρή και σαφώς ειρωνική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή για τα ευρήματα των ερευνών στα σπίτια συγγενών της στην Ελλάδα που διενεργήθηκαν από τις βελγικές Αρχές ,στο πλαίσιο των ανακρίσεων για το Qatargate.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της ευρωβουλευτή Σβεν Μαρί, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Κριστόφ Μαρτσάντ και Γκονζάλο Μπογέ, αναφέρουν:

«Η κατ’ οίκον έρευνα των βελγικών Αρχών στην Ελλάδα – που καθυστέρησε 7 μήνες – σε βάρος στενών συγγενών της κ. Εύας Καϊλή και κάποιων άσχετων εταιρειών είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση ενός βρεφικού κολιέ, δώρου από τους νονούς της κόρης της, ενός στιλό ασημί χρώματος και δύο διακοσμητικών πιάτων-σουβενίρ! Επιπλέον, όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εύας Καϊλή έχουν ελεγχθεί αρκετές φορές και είναι πεντακάθαροι».

Οι συνήγοροι καταλήγουν διερωτώμενοι:

«Πόσες αναζητήσεις θα γίνουν για να βρεθεί κάτι, που δεν θα βρεθεί γιατί απλά δεν υπάρχει… Πόσο καιρό θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσει επιτέλους αυτό το κυνήγι μαγισσών και να αρχίσει το κυνήγι των πραγματικών μαγισσών;».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ειδικό Δικαστήριο: Ομόφωνα ένοχοι οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Καλογρίτσας

Her News

Αγίου Πνεύματος: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Her News

Δίκη για το Μάτι: Έχασε τον άντρα της λίγο μετά τον γάμο τους – «Προσπάθησα να του φωνάξω, ήθελα να ακούσει πόσο τον αγαπούσα»

HerNews ka