HerNews.gr
Ζώδια

Καρκίνος: Τα τυχερά χρώματα του ζωδίου

Σύμφωνα με τη πρακτική της αστρολογίας, τα χρώματα μεταφέρουν ενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν τα πολύ ευαίσθητα ζώδια, όπως ο Καρκίνος. Επίσης με τα χρώματα μπορούμε να εκφράσουμε τη διάθεσή μας ή τα συναισθήματά μας.

Ως εκ τούτου, οι αστρολόγοι χρησιμοποιούν αυτή τη θεωρία χρωμάτων του ζωδιακού κύκλου για να βοηθήσουν τα ζώδια να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους. Άλλες κοσμικές επιρροές, όπως οι πλανητικές θέσεις και η τοποθέτηση των αστερισμών, λαμβάνονται επίσης υπόψη κατά τον καθορισμό ενός τυχερού χρώματος για κάθε ζώδιο.

Για παράδειγμα, ο συναισθηματικά έξυπνος Καρκίνος μπορεί εύκολα να αξιοποιήσει τις δυνάμεις των τυχερών χρωμάτων του.

Άσπρο

Σημαίνοντας ειρήνη, αγνότητα και θετικότητα, το λευκό φέρνει μια ισορροπία σε όλο το χρωματικό φάσμα. Ως εκ τούτου, αυτή η απόχρωση ηρεμεί την ψυχή ενός Καρκίνου και θεωρείται ένα τυχερό χρώμα που πρέπει να συμπεριληφθεί στη ζωή του. Το υπόλευκο, που μοιάζει με το φεγγάρι, είναι επίσης μια θετική απόχρωση για τους Καρκίνους.

Ασημί

Μια άλλη απόχρωση που σχετίζεται με το φως του φεγγαριού, το ασημί θεωρείται επίσης πολύ τυχερό για αυτό το ζώδιο. Χρησιμοποιείται για να συμβολίσει ιδιότητες όπως η διαίσθηση. Δεδομένου ότι όλα αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που έχει ο Καρκίνος, το ασημί χρώμα είναι σαν βάλσαμο για την ψυχή του.

Πράσινο

Το πράσινο θεωρείται τυχερό για αυτό το ζώδιο, καθώς προάγει την ηρεμία, την ειρήνη και την ηρεμία.  Ο Καρκίνος ως ένα ζώδιο του νερού, μπορεί να βοηθηθεί από το πράσινο για να αναπτύξει τη θρεπτική και δημιουργική του πλευρά.

Μπλε

Διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε αντανακλούν το νερό σε όλες τις μορφές του. Ως εκ τούτου, ταιριάζουν απόλυτα στη διάθεση του Καρκίνου. Συχνά μάλιστα την  συγκρίνουν με το βαθύ μπλε του ωκεανού, επειδή είναι συναισθηματικά έντονο και στοχαστικό χρώμα. Αφού μιλάμε για ένα ζώδιο του νερού, δεν γινόταν να μην έχει το μπλε, ως τυχερό του χρώμα.

Τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Οι πιο ευνοϊκές ημέρες του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Her News

Ανάδρομος Ερμής: Tι πρέπει να αποφύγεις να κάνεις αυτή την περίοδο σύμφωνα με έναν ειδικό;

HerNews ka

Άρης – Κρόνος σε σύγκρουση: Ποιά ζώδια πρόκειται να επηρεάσει;

Her News