HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Φοράει διαμάντια αξίας πάνω από 360.000 δολάρια

Η Hailey Bieber παρευρέθηκε στο πάρτι του Μάικλ Ρούμπιν για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στο Χάμπτονς το βράδυ της Δευτέρας, φορώντας “εξαψήφια διαμάντια” Tiffany & Co. μαζί με το σέξι λευκό φόρεμά της.

Το 26χρονο μοντέλο μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram από την εμφάνισή της στο πιο hot πάρτι του καλοκαιριού, φορώντας ένα φόρεμα με λαιμόκοψη (510 δολαρίων) από την Maygel Coronel.

Αλλά το πραγματικό αστέρι του πάρτι ήρθε με τη μορφή των εκθαμβωτικών κοσμημάτων της Hailey Bieber με διαμάντια, με τη σύζυγο της Justin Bieber να φοράει μια σειρά από πολυεπίπεδα κολιέ, όπως το Tiffany’s Victoria Vine (139.000 δολαρίων), Victoria Alternating Graduated (99.000 δολαρίων) και Victoria style Graduated Line (72,00 δολαρίων) στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή εμφάνισή της με σκουλαρίκια με διαμάντια αξίας 56.500 δολαρίων, σε μια φωτογραφία της να ετοιμάζεται για το πάρτι με τη λεζάντα «όλοι χαμογελούν εδώ πέρα εκτός από την Piggy. », αναφερόμενη σε ένα από τα σκυλιά της.

Στη δημοσίευση, το κουτάβι της φαινόταν λιγότερο από ευχαριστημένο, αλλά η Hailey έλαμψε καθώς μοιράστηκε αρκετές selfies από το λευκό πάρτι της, έχοντας τα μαλλιά της ανανεωμένα με χαλαρές μπούκλες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Χέιλι Μπίμπερ

Μαζί με τα πετράδια της, η Hailey συνδύασε την εμφάνιση  με ένα λευκό τσαντάκι Prada (3.700 δολαρίων) και γόβες Gianvito Rossi με ένα λουράκι στο μπροστινό μέρος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ugly Shoes: Aυτά είναι τα πιο άσχημα παπούτσια της σεζόν!

HerNewskl

Sofia Richie: Λανσάρει σειρά ρούχων εμπνευσμένη από το «vibe» του γάμου της

HerNews ka

Jennifer Lopez: Έκλεψε τις εντυπώσεις δίπλα στον Ben Affleck

HerNewskl