HerNews.gr
Beauty

Σωτήρια tips για κατεστραμμένα μαλλιά

Αν θέλετε να σώσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά σας, που έχουν υποστεί φθορά από τα θερμικά εργαλεία styling είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά tips που είναι πραγματικά σωτήρια για τα μαλλιά σας.

Πώς θα καταλάβετε εάν τα μαλλιά σας έχουν υποστεί ζημιά από τη θερμότητα;

Εάν χρησιμοποιείτε συνέχεια θερμικά εργαλεία, οποιαδήποτε αλλαγή στην κατάσταση των μαλλιών σας μπορεί να υποδηλώνει ότι οι τρίχες σας έχουν καεί με την πάροδο του χρόνου. Δηλαδή, θα δείτε ότι οι τρίχες σπάνε πιο εύκολα, υπάρχουν φθορές στις άκρες και πλέον δεν έχετε τόσο λαμπερά μαλλιά.

Τα ίσια μαλλιά μπορούν να γίνουν από μεταξένια λεία σε τραχιά, ενώ οι γυναίκες με σπαστά ή σγουρά μπορεί να δουν μια αλλαγή στις μπούκλες. 

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φροντίσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά σας.

Κουρευτείτε 

Με λίγο κούρεμα στις άκρες που έχουν καταστραφεί λόγω των θερμικών εργαλείων, μπορείτε να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας. Οι επαγγελματίες συνήθως συνιστούν να κουρεύεστε κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε θερμικά εργαλεία styling συνέχεια στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Χρησιμοποιείστε λάδι για τα κατεστραμμένα μαλλιά σας

Το λάδι που εφαρμόζεται στις άκρες, βοηθάει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο λαμπερά. Επίσης είναι απαραίτητο πάντα πριν κάνετε styling για να μειωθεί το σπάσιμο της τρίχας και να υπάρχει έλεγχος του φριζαρίσματος.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με μάσκες 

Το να επαναφέρετε τα κατεστραμμένα από τη θερμότητα μαλλιά σας στο δρόμο προς την ευεξία είναι τόσο εύκολο με την προσθήκη ορισμένων προϊόντων βαθιάς περιποίησης στη ρουτίνα περιποίησης σας. Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με μια βαθιά θρεπτική μάσκα μαλλιών τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Έτσι θα αποκτήσετε λεία και λαμπερά πάλι μαλλιά.

Μικρά μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Off Campus Cut: Το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε French girl

HerNewskl

Λευκές τρίχες: 5 λόγοι που μπορεί να ασπρίζουν τα μαλλιά σας

HerNewskl

Cowgirl Copper: Το κούρεμα που λατρεύουν όλα τα it girls

HerNewskl