HerNews.gr
Beauty

Μικρά μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

Υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά ομορφιάς που αν τα γνωρίζετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πιο λαμπερό δέρμα και πιο υγιή μαλλιά. Εξάλλου με την όχι και τόσο ιδανική ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, εμείς οι γυναίκες καμιά φορά δυσκολευόμαστε με την περιποίηση του εαυτού μας.

Οπότε ακολουθούν μερικές συμβουλές ομορφιάς, για να είστε πάντα λαμπερές!

Αφήστε τα μαλλιά σας ήσυχα

Μετά από πολλά καθημερινά styling και ατελείωτες δοκιμές προϊόντων, τα μαλλιά σας μπορεί να εμφανίσουν κάποια μικρά θεματάκια, όπως σπάσιμο και κοντύτερες τρίχες στις ρίζες. Αντί να τα κόψετε, έχουμε μερικά μικρά μυστικά για να αποκτήσετε δυνατά, υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Πρώτον, αποφύγετε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, ειδικά αν λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα. Μια άλλη συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό σαμπουάν για να αποφύγετε το συχνό λούσιμο. Επίσης με αυτό το σαμπουάν δίνετε όγκο σε λεπτά μαλλιά. 

Τέλος, σταματήστε να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε προϊόν μαλλιών που περιέχει σιλικόνη. Δεν είναι φυσικό συστατικό και οι παρενέργειές του είναι κακές για τα μαλλιά. 

Διατηρήστε το μακιγιάζ σας απλό και φυσικό

Είναι ένα από τα βασικά μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξέρετε. Χρησιμοποιείστε το μακιγιάζ απλώς για να ενισχύσετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Το καθημερινό μακιγιάζ πρέπει να παραμείνει φυσικό και μινιμαλιστικό. Απλά τονίστε τη φυσική ομορφιά σας. Και, για να πετύχετε το τέλειο καθημερινό μακιγιάζ , το μυστικό είναι να παραλείψετε το foundation. Πράγματι, η κάλυψη του foundation είναι πολύ βαριά. Αντ ‘αυτού, απλά χρησιμοποιήστε ένα concealer όπου χρειάζεται (κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη) ή μια ελαφριά φιμέ ενυδατική κρέμα. 

Πάρτε την περιποίηση του δέρματος πολύ σοβαρά

Μια καθημερινά ρουτίνα περιποίησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά ομορφιάς. Πρέπει να πάρετε πολύ σοβαρά την περιποίηση της επιδερμίδας, όχι μόνο για υπέροχο δέρμα σήμερα, αλλά και για υπέροχο δέρμα στο μέλλον. Αναζητήστε ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς. Αν κάτι λειτουργεί καλά σε εσάς, διατηρήστε το και μην αλλάζετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας κάθε εβδομάδα.

Hairstyle: Το κόλπο για να δεις αν σου ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gothic Valentine Nails: Είναι η τάση για όσες δεν αγαπούν ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη ημέρα!

HerNews ka

Σακούλες στα μάτια: 6 τρόποι να τις αντιμετωπίσετε!

HerNewskl

Selena Gomez: Έκανε το πιο minimal goth manicure

HerNewskl