HerNews.gr
Beauty

Ελένη Φουρέιρα: H τάση στο μακιγιάζ cut crease είναι αυτό που αναζητούσαμε!

Ελένη Φουρέιρα

Το cut crease είναι μια δημοφιλής τάση στο μακιγιάζ ματιών που δίνει ένα τρισδιάστατο εφέ στο βλέμμα και δημιουργεί μεγαλύτερη έμφαση στο άνω βλέφαρο.

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο make-up artist Παντελής Τουτουντζής υιοθέτησαν αυτήν την τάση και την προσάρμοσαν στο στυλ της Ελένης.

Για να επιτύχετε το cut crease, μπορείτε να επιλέξετε σκιές ματιών σε αποχρώσεις του ροζ και του ροδακινί για ένα φρέσκο βλέμμα. Αυτές οι αποχρώσεις προσθέτουν φωτεινότητα και ζωντάνια στο μακιγιάζ σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ψυχρές αποχρώσεις για ένα πιο ενημερωμένο αποτέλεσμα με επιρροές από τη δεκαετία του ’90.

Για να δημιουργήσετε το cut crease, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο για να σχηματίσετε μια απαλή γωνία στο άνω βλέφαρο, περιγράφοντας το σχήμα που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε την επιλεγμένη σκιά ματιών πάνω από τη γραμμή του cut crease και αναμίξτε την προσεκτικά για ομαλή μετάβαση των χρωμάτων. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ ματιών σας με eyeliner, μάσκαρα και άλλα προϊόντα που συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε.

Ελένη Φουρέιρα: H τάση στο μακιγιάζ cut crease είναι αυτό που αναζητούσαμε!

Το cut crease μπορεί να προσδώσει ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο στοιχείο στο μακιγιάζ σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Είναι μια τάση που παραμένει “in” και μπορεί να προσθέσει μια ιδιαίτερη πινελιά στο στιλ σας.

Ελένη Φουρέιρα: H τάση στο μακιγιάζ cut crease είναι αυτό που αναζητούσαμε!

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Έκανε το πιο avant garde χτένισμα για βραδινές εμφανίσεις

HerNewskl

5 Tips για απαλά πόδια μετά το ξύρισμα!

Her News

Rihanna: Ποζάρει με εντυπωσιακό outfit για το εξώφυλλο της Vogue China

HerNews ka