HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Ποζάρει με εντυπωσιακό outfit για το εξώφυλλο της Vogue China

Η Rihanna κάλυψε το τελευταίο τεύχος της Vogue China εν όψει της κυκλοφορίας της αυτοκρατορίας Fenty δισεκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα από τον επόμενο μήνα.

Η συνέντευξη θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, αλλά οι φωτογραφίες με την πρώτη ματιά δείχνουν την Rihanna πιο όμορφη από ποτέ σε δύο ξεχωριστά εξώφυλλα.

Η Rihanna, η οποία φορούσε ένα λαμπερό μακιγιάζ με κόκκινα χείλη, απεικονίστηκε να κοιτάζει έναν χρυσό καθρέφτη χειρός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Σε μια δεύτερη ασπρόμαυρη εικόνα που τραβήχτηκε από κοντά στο πρόσωπο της Rihanna, το χέρι της άγγιζε τα μαλλιά της τα οποία είχε κοτσιδάκια καθώς κοίταζε την κάμερα.

Έρχεται μόλις η Rihanna ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το brand της Fenty Beauty θα είναι πλέον διαθέσιμο στην Κίνα  από την 1η Απριλίου. Είναι μια τεράστια επιχειρηματική κίνηση για τη σταρ, με την Κίνα να είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά ομορφιάς στον κόσμο πίσω από τις ΗΠΑ.

Η Rihanna θεωρείται ήδη η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής. Η εκτιμώμενη καθαρή της περιουσία είναι περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, που είναι κυρίως αποτέλεσμα της επιτυχίας της εταιρείας των καλλυντικών της.

Η γκουρού της ομορφιάς – που έχει δύο μικρούς γιους τους RZA και τον Riot – επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ με εξαίρεση τα τολμηρά κόκκινα χείλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Είπε, «Κίνα – Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τα υπέροχα νέα… την 1η Απριλίου, το Fenty Beauty θα προσγειωθεί επίσημα. Η Κίνα έχει μια τόσο πλούσια κουλτούρα που πάντα με ενέπνεε και ανυπομονώ να μοιραστώ το Fenty Beauty με όλους εσάς, γιορτάζοντας τη μοναδική ομορφιά σας».

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Riri μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα απόσπασμα μιας νέας ταινίας μικρού μήκους για το FentySkin που περιλαμβάνει την ίδια και τον A$AP Rocky.

Το βίντεο ακτινοβολούσε μια αίσθηση της δεκαετίας του 1950, καθώς μέρη του κλιπ ήταν ασπρόμαυρα και εμφανίζονταν σε ένα κινούμενο φιλμ.Rihanna Stuns for 'Vogue' China [Photos] - That Grape Juice

Οι θαυμαστές ξεχύθηκαν πάνω από το ζευγάρι καθώς ένας σχολιαστής έγραψε: «Δεν την έχω δει ποτέ να κοιτάζει κανέναν άντρα όπως κοιτάζει τον Rocky».

Κάποιος άλλος είπε: «Παράτα τα πάντα εκτός από τη μουσική. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ όμως».

Η Riri και ο A$AP Rocky συνδέθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2010, όταν ήταν η πρώτη της παράσταση για το Diamonds World Tour το 2013.

Το 2020, το ζευγάρι έγινε επίσημο και δημοσιοποίησε τη σχέση του ως θαυμαστές μέσω των social media. Αργότερα καλωσόρισαν τους γιους RZA, 22 μηνών, και Riot Rose, επτά μηνών.

Rihanna – A$AP Rocky: Συναντήθηκαν με τον Emmanuel Macron

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Scandi hairline: Yιοθετήστε το χρώμα μαλλιών που “έριξε” το Instagram

HerNewskl

U Cut: Το it κούρεμα για όσες θέλουν να χαρίσουν όγκο στα μαλλιά τους

HerNewskl

Taylor Swift- MTV Video Music Awards: Έκανε το πιο ρομαντικό makeup look

HerNewskl