HerNews.gr
Διεθνή

Έλτον Τζον: Συγκινημένος «αποχαιρετά» τους θαυμαστές του στην τελευταία συναυλία

Ο Έλτον Τζον αποσύρθηκε επίσημα από τις περιοδείες μετά από περισσότερα από 50 χρόνια.

Ο θρυλικός τραγουδιστής έπαιξε την τελευταία του συναυλία στο Tele2 Arena στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, το Σάββατο, σηματοδοτώντας τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του Farewell Yellow Brick Road.

«Είχα την πιο υπέροχη καριέρα, πέρα ​​από κάθε πεποίθηση. 52 χρόνια καθαρής χαράς παίζοντας μουσική, πόσο τυχερός είμαι που παίζω μουσική;» Είπε ο Έλτον Τζον στο πλήθος καθώς έκλεινε το σετ του με τα “Your Song” και “Goodbye Yellow Brick Road”.

«Αλλά, ξέρεις, δεν θα καθόμουν εδώ και θα σου μιλούσα αν δεν ήσουν εσύ. Αγοράσατε τα σινγκλ, τα άλμπουμ, τα CD, τις κασέτες, αλλά το πιο σημαντικό, αγοράσατε τα εισιτήρια για τις συναυλίες  και ξέρετε πως μου αρέσει να παίζω ζωντανά».

Η τελευταία περιοδεία του Έλτον Τζον

Ο πέντε φορές νικητής των Grammy συνέχισε να ευχαριστεί τους θαυμαστές του μετά τη συναυλία για την ατελείωτη υποστήριξή τους για περισσότερες από πέντε δεκαετίες.

«Σε κάθε βήμα της διαδρομής, οι θαυμαστές μου ήταν εκεί. Έχουν κολλήσει μαζί μου, με έχουν στηρίξει, έκαναν υπομονή και συνέχισαν να συμμετέχουν σε κάθε τελευταία παράσταση», είπε σε μια δήλωση μετά το show, στο Consequence .

«Απόψε ήταν μαγικά. Προσπαθώ να το επεξεργαστώ. Δεν μπορώ να σας πω πόσο θα μου λείψουν οι θαυμαστές και πόσο με έχει σκλαβώσει η υποστήριξή τους – θα μείνει μαζί μου για πάντα.”

Κάποια στιγμή στο σόου, ο Έλτον Τζον έλαβε επίσης ένα ιδιαίτερο μήνυμα από τον Chris Martin, ο οποίος εμφανιζόταν ταυτόχρονα στη Σουηδία με το συγκρότημά του, Coldplay.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

«Έλτον, θέλουμε να πούμε, από όλους εμάς εδώ, από όλα τα συγκροτήματα και όλους τους καλλιτέχνες που έχεις αγαπήσει, εμπνεύσει και βοηθήσει, απλά σε αγαπάμε τόσο πολύ», είπε ο Μάρτιν. “Σε αγαπάμε τόσο πολυ. Καλή σύνταξη και θα μας λείψεις τόσο πολύ, φίλε».

Νωρίτερα το Σάββατο, ο Έλτον Τζον ο οποίος κάνει περιοδεία από το 1970 – πήγε στο Instagram για να μοιραστεί ένα συναισθηματικό μήνυμα πριν από την πολυαναμενόμενη παράσταση.

Η ανάρτηση του  περιλάμβανε ένα βίντεο που περιείχε πλάνα από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρόταν από την περιοδεία – και ότι η περιοδεία Farewell Yellow Brick Road Tour θα ήταν η τελευταία του.

«Δεν πρόκειται να κάνω πια περιοδεία, εκτός από την τελευταία περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους», είπε ο Βρετανός τραγουδιστής σε συνέντευξη Τύπου που συντόνισε ο Άντερσον Κούπερ του CNN τον Ιανουάριο του 2018.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

«Θα είναι μια παγκόσμια περιοδεία και είναι η τελευταία φορά που θα περιοδεύσω και θα ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο».

Ενώ ο Έλτον Τζον έχει τελειώσει για τα καλά με τις περιοδείες, αυτός και η ομάδα του έχουν δηλώσει προηγουμένως ότι οι θαυμαστές πιθανότατα θα τον δουν να παίζει με κάποια ιδιότητα τα επόμενα χρόνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ουκρανία: 109 άδεια παιδικά καρότσια για τα 109 νεκρά παιδιά του πολέμου

Her News

Καμίλα: Πως το στέμμα που θα φορέσει στη στέψη του Καρόλου θα τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ Β’;

HerNews ka

Μεξικό: 79χρονος σκότωσε την 21χρονη σύζυγό του γιατί του ζήτησε διαζύγιο

Her News