HerNews.gr
Διεθνή

Harry Styles: Χτυπήθηκε στο μάτι από “ιπτάμενο αντικείμενο” κατά τη διάρκεια συναυλίας

Ο Harry Styles είναι το τελευταίο θύμα μιας ανησυχητικής τάσης κατά την οποία οι θεατές της συναυλίας πετούν αντικείμενα στους καλλιτέχνες στη σκηνή.

Ο τραγουδιστής έκανε συναυλία στη Βιέννη της Αυστρίας το βράδυ του Σαββάτου όταν ένα ιπτάμενο αντικείμενο τον χτύπησε κατευθείαν στο μάτι.

Ο Harry Styles, ο οποίος βρίσκεται στην υπερπαραγωγή του Love On Tour, εθεάθη να υποφέρει από τον πόνο καθώς έσκυψε και κάλυπτε τα μάτια του με τα χέρια του.

Στα βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές έδειχναν τον Styles να φοράει μια πράσινη φόρμα με παγιέτες και να περπατά στη σκηνή, όταν το άγνωστο αντικείμενο εκτοξεύτηκε κατά πάνω του.

«Γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να το κάνουν αυτό, πληρώνοντας χρήματα για την πρώτη σειρά μόνο και μόνο για να το κάνουν αυτό. Έχω βαρεθεί όλους εσάς», έγραψε ένα άτομο στο Twitter ως απάντηση σε ένα βίντεο του περιστατικού.

Ο Harry Styles δεν είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που του συμβαίνει αυτό, καθώς μερικοί άλλοι που έχουν χτυπηθεί με αντικείμενα ενώ βρίσκονται στη σκηνή είναι οι Bebe Rexha, Drake, Kelsea Ballerini.

Τον περασμένο μήνα, η Bebe Rexha χτυπήθηκε στο μάτι με ένα κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Νέα Υόρκη.

Bebe Rexha suffers black eye after she was hit by cellphone while  performing on stage | KEYE

Μαζί με τηλέφωνα και βραχιόλια που πετούσαν στις συναυλίες, ένας θαυμαστής πέταξε τις στάχτες της μητέρας τους στη σκηνή  ενώ η Pink τραγουδούσε τον περασμένο μήνα.

«Δεν ξέρω πώς νιώθω για αυτό», είπε η τραγουδίστρια με μια σοκαρισμένη έκφραση στο πρόσωπό της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Είχε παράνομη σχέση με τον εγγονό του John F. Kennedy;

HerNews ka

Kanye West: Στη Disneyland με τη σύζυγό του Bianca Censori και την κόρη του North

HerNews ka

Ιβάνα Τραμπ: Πέθανε η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ – Τι ανέβασε η κόρη της

Her News