HerNews.gr
Μόδα

Margot Robbie: Η ανατρεπτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της «Barbie» στο Λος Άντζελες

Η Margot Robbie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» στο Λος Άντζελες την Κυριακή με μια εμφάνιση που —όπως πολλά από τα άλλα ρούχα της για περιοδεία Τύπου μέχρι στιγμής—  ήταν άμεσα εμπνευσμένη από την τιμητική κούκλα.

Η Αυστραλή ηθοποιός, απέτισε φόρο τιμής στη Barbie του 1960 “Solo in the Spotlight” με ένα εκθαμβωτικό στράπλες φόρεμα Schiaparelli Haute Couture με κοσμήματα Lorraine Schwartz και γόβες Manolo Blahnik.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARBIE (@barbiethemovie)

Ο Ryan Gosling ο Κεν της Barbie  στην ταινία Mattel σκηνοθετημένη από την Γκρέτα Γκέργουιγκ, ήταν ντυμένος με παστέλ-ροζ κοστούμι Gucci.

Με τη βοήθεια του στυλίστα Andrew Mukamal, η Margot Robbie δημιουργεί ξανά το ένα εμβληματικό look της Barbie τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε μια φωτογράφιση στο Λος Άντζελες για την ταινία στις 25 Ιουνίου, πόζαρε με ένα μίνι φόρεμα Valentino με πουά , βασισμένο στο Pink & Fabulous Barbie του 2015.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Couture Vision (@couturevision)

Ακόμη και στην πρόσφατη φωτογράφιση του εξωφύλλου της στη Vogue , η Robbie έμοιαζε με ζωντανή κούκλα, με μια σειρά από looks που θα μπορούσαν να είχαν βγει κατευθείαν από την ταινία.

Οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 21 Ιουλίου, όταν η «Barbie» βγαίνει στους κινηματογράφους, για να δουν τον χαρακτήρα της σε όλη τη δόξα της στο Rollerblading , με καουμπόικο καπέλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η γραβάτα είναι η πιο πρόσφατη Nerdy-Chic τάση που πρέπει να κυριαρχήσει!

HerNews ka

San aeriko: Το ονειρικό concept store που κοσμεί τη γειτονιά του Θησείου

Her News

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το πιο chic παντελόνι για τα ανοιξιάτικα office looks!

HerNewskl