HerNews.gr
Μόδα

Φαίη Σκορδά: Βρήκαμε το μοναδικό mint μαγιο που φόρεσε!

Η Φαίη Σκορδά μοιράζεται μια νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ποζάροντας με αέρα καλοκαιρινής διάθεσης. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποχαιρέτησε το κοινό της εκπομπής “Πρωινό μας” την Παρασκευή και τώρα απολαμβάνει ελεύθερα το καλοκαίρι της.

Για το look της, επέλεξε ένα μπικίνι με top με μπανέλες σε δροσερή μέντα απόχρωση. Το μαγιό προέρχεται από το brand Blue Blue Beachwear και κοστίζει 76 ευρώ με την έκπτωση.

Φαίη Σκορδά: Βρήκαμε το μοναδικό mint μαγιο που φόρεσε!

Ο συνδυασμός του top με μπανέλες και του δροσερού χρώματος της μέντας δημιουργεί ένα μοντέρνο και κομψό στιλ. Η Φαίη Σκορδά επιλέγει πάντα ρούχα και αξεσουάρ που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά της και το μπικίνι αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Η εταιρεία Blue Blue Beachwear προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από στιλάτα μαγιό και οι τιμές τους είναι προσιτές, με το συγκεκριμένο μαγιό να κοστίζει 76 ευρώ με την έκπτωση.

Ο συνδυασμός του μπικίνι με το ευχάριστο χρώμα της μέντας και τον καλοκαιρινό τόνο της φωτογραφίας προσφέρει ένα εντυπωσιακό και αναζωογονητικό στιλ. Η Φαίη Σκορδά πάντα αναδεικνύει τη μόδα και δείχνει πώς να είσαι κομψή και στυλάτη, ακόμα και στις καλοκαιρινές διακοπές σου.

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Ποια ερώτηση την έκανε να φύγει “τρέχοντας” από τις κάμερες;

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ποιος είναι ο διάσημος γαλλικός οίκος μόδας με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google;

HerNewskl

Rihanna: Τι φόρεσε στο Super Bowl Halftime Performance της;

HerNewskl

Julia Fox: Περπατά στους δρόμους του Λονδίνου με κορσέ Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka