HerNews.gr
Beauty

Highlighter: Πώς να το εφαρμόσετε σωστά

Η χρήση ενός highlighter ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας μακιγιάζ σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια υπέροχη λάμψη στο πρόσωπο. 

Είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Μπορείτε να το βρείτε είτε σε μορφή κρέμας, είτε σε υγρή, είτε σε μορφή πούδρας.

Αυτό που πρέπει σίγουρα να θυμάστε είναι ότι πρέπει να εφαρμόζετε αυτό το προϊόν μακιγιάζ πάντα στα σημεία του προσώπου που αντανακλούν το φως του ήλιου.

Είναι ένα καλλυντικό ιδανικά για το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα. Θα πρέπει όμως να μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά, για να σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο φρέσκιες και πιο ξεκούραστες. 

Πώς να εφαρμόσετε το highlighter

Πρώτα, βάλτε concealer, foundation, ρουζ ή bronzer στο πρόσωπό σας όπως θα κάνατε συνήθως πριν προχωρήσετε με το highlighter. Το highlighting πρέπει να είναι το τελευταίο βήμα του μακιγιάζ σας.

Το πιο συνηθισμένο σημείο εφαρμογής του είναι σε κάθε μάγουλο. Βεβαιωθείτε όμως ότι χρησιμοποιείτε το σωστό πινέλο μακιγιάζ. Περάστε το highlighter σε μια διαγώνια γραμμή σε κάθε ζυγωματικό για καλύτερο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο πινέλο για highlighting, το οποίο είναι εξίσου κατάλληλο όταν εφαρμόζετε την πούδρα στο κέντρο της μύτης σας. Αυτό διαμορφώνει το περίγραμμα της μύτης για να φαίνεται πιο λεπτή.

Εφαρμόστε highlighter στο κέντρο του μετώπου χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι σας για να δώσετε διάσταση στην εμφάνισή σας.

Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για σκιές ματιών για να τοποθετήσετε το highlighter σε κάθε φρύδι. Αυτό τονίζει το σχήμα των φρυδιών σας και προσελκύει την προσοχή στο μακιγιάζ των ματιών σας.

Χρησιμοποιήστε το ίδιο μικρό πινέλο για σκιές ματιών για να εφαρμόσετε highlighter στις εσωτερικές γωνίες του ματιού σας. Αυτό είναι εξαιρετικό για τα κουρασμένα μάτια, καθώς χαρίζει λάμψη στο βλέμμα.

Τοποθετήστε το highlighter στο κέντρο του πηγουνιού σας με ένα πινέλο για να τονίσετε το σχήμα του.

Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα μικρό σας πινέλο για να εφαρμόσετε highlighter στο τόξο που σχηματίζεται στο πάνω μέρος των χειλιών σας. Αυτό δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα χείλη σας και μπορεί να τα κάνει να φαίνονται πιο έντονα, αν φοράτε κραγιόν.

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To πιο chic μανικιούρ για μαυρισμένο δέρμα

HerNewskl

Cellophane nails: Τα nude χρώματα επανέρχονται στο προσκήνιο!

HerNewskl

Beyoncé: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δικής της σειράς προϊόντων για τα μαλλιά & ανυπομονεί όπως και εμείς!

HerNews ka