HerNews.gr
Social News

Dua Lipa: Από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ξετρελαμένη με την Ελλάδα είναι η Dua Lipa, η οποία βρέθηκε στη χώρα μας για διακοπές και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H διάσημη ποπ σταρ βρέθηκε στη Σίφνο μαζί με τον αγαπημένο της, Ρομέν Γαβρά, και στη συνέχεια στην Αθήνα για να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Δεν έχασε όμως την ευκαιρία και, εκμεταλλευόμενη την καθυστέρηση της πτήσης της, επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Με ένα casual outfit και χαλαρή διάθεση η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, με φόντο τον Παρθενώνα και μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τους 88,4 εκατομμύρια ακολούθους της, που έσπευσαν να της κάνουν like.

Οι διακοπές στη Σίφνο

Η Dua Lipa «ψήφισε» Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιουλίου, η σούπερ σταρ που κάνει θραύση με τα τραγούδια της και στη χώρα μας, γνωστοποίησε στους θαυμαστές της ότι βρίσκεται στη Σίφνο μαζί με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς, για του Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Η ίδια επέλεξε να κάνει σανίδα SUP στα βαθυγάλανα νερά, να περπατήσει χέρι χέρι με τον σύντροφό της στα γραφικά σοκάκια του νησιού και να απολαύσει τις ελληνικές νοστιμιές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

HerNews ka

Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα: Έρχονται στην Ελλάδα – Η ανάρτηση στο instagram

Her News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με το σκάφος του στις φωτιές στο Πευκί Ευβοίας

Her News b