HerNews.gr
Fitness

Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις aerial yoga;

Η yoga είναι γνωστή για τις διατάσεις, τη χαλάρωση και τον διαλογισμό. Αλλά η aerial yoga θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκομίσετε ακόμη περισσότερα οφέλη, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Ανακουφίζει από το άγχος, μειώνει τη φλεγμονή και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη μείωση του χρόνιου πόνου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η γιόγκα είναι μια μαγική πρακτική. Συνενώνει το μυαλό και το σώμα για να βελτιστοποιήσει τόσο την ψυχική, όσο και τη σωματική υγεία.

Τα αναρίθμητα οφέλη της σημαίνουν ότι η πρακτική συνεχώς επαναπροσδιορίζεται με μοναδικούς τρόπους. Που μας φέρνει στην aerial yoga. Γιατί λοιπόν πρέπει να δοκιμάσετε κι εσείς αυτή την άσκηση;

1. Ολική προπόνηση για το σώμα

Συνδυάζοντας τη γιόγκα με τη γυμναστική και τις εναέριες κινήσεις, η aerial yoga είναι μια πιο αργή προπόνηση, που απαιτεί περισσότερη συγκέντρωση και προσπάθεια λόγω της βαρυτικής έλξης. Κάθε κίνηση εκτελείται πλήρως, που σημαίνει ότι ολόκληρο το σώμα σας θα ωφεληθεί.

2. Δύναμη του πυρήνα και απώλεια λίπους

Οι ασκήσεις σε αυτή την πρακτική βοηθούν στην ενίσχυση των μυών του πυρήνα, συμπεριλαμβανομένης της πλάτης, του στομάχου και της λεκάνης. Στόχος είναι η βελτίωση της συνολικής σωματικής δύναμης. Όσο περισσότερους μύες χτίζετε, τόσο καλύτερα αποδίδει το σώμα σας στην καύση λίπους.

3. Αυξάνει την ευελιξία

Το να κρεμιέστε μέσα σε μια αιώρα σε ανάποδη θέση θα σας κάνει να χρησιμοποιήσετε αναπόφευκτα μύες που δεν εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια τυπικών προπονήσεων που δεν αψηφούν τη βαρύτητα.

Δίνεται περισσότερη ελευθερία στους μύες μας, καθώς η αιώρα υποστηρίζει και βοηθά να χειριστεί το σώμα σε θέσεις που συνήθως δυσκολευόμαστε να φτάσουμε.

Πρακτικές συμβουλές για προπόνηση στη ζέστη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 θέσεις γιόγκα για ανακούφιση μετά τη δουλειά

Her News

Σεπτέμβριος: Ώρα για σωστή διατροφή – ξεκίνα με superfoods!

Her News b

Θέλω να αδυνατίσω! Να κάνω τέστ δυσανεξίας;

Her News