HerNews.gr
Beauty

Κλέλια Ανδριολάτου: Υιοθέτησε το γαλλικό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά νύχια

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου φροντίζει και κάνει πάντα μοναδικές fashion και beauty εμφανίσεις, αλλά αυτήν την φορά ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό της.

Κλέλια Ανδριολάτου

Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα κομψό και ρετρό γαλλικό μανικιούρ που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το γαλλικό μανικιούρ σε almond shaped νύχια είναι το μυστικό της επιτυχίας της. Ένα κοντό mani σε almond σχήμα με ροζ γαλακτερή βάση και μία λεπτή γραμμή που ακολουθεί το φυσικό σχήμα του νυχιού. Αυτή η επιλογή αναδεικνύει την κλασική αξία και την κομψότητα του μανικιούρ, χωρίς να απαιτεί πολλή προσπάθεια.

Τα almond nails είναι ελαφρώς μακρύτερα με στρογγυλεμένες άκρες, προσδίδοντας μια πιο κομψή αίσθηση. Αυτό το σχήμα είναι ευέλικτο και κατάλληλο για τις καθημερινές δραστηριότητες, όπως το πληκτρολόγιο του υπολογιστή ή του smartphone.

Για να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα για εσάς, ακολουθήστε τη φυσική κλίση των νυχιών σας και αποφύγετε υπερβολικά κυρτές καμπύλες.

Κλέλια Ανδριολάτου: Υιοθέτησε το γαλλικό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά νύχια

Τα almond nails συνήθως έχουν μήκος περίπου 2 εκατοστά και ελαφρώς μυτερές άκρες. Φυσικά, μπορείτε να πετύχετε αυτή την καμπύλη ακόμα και με κοντά νύχια, απλά πρέπει να τα λιμάρετε ανάλογα. Το σχήμα αυτό ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε στυλ.

Κλέλια Ανδριολάτου

 

Νεότερα Άρθρα

60’s Big Bow: To χτένισμα που μας δημιουργεί γιορτινή διάθεση

HerNewskl

Glitter ombre nails: Συνδυάζει το φυσικό ξεθώριασμα με τη λάμψη!

HerNewskl

Salma Hayek: Yιοθέτησε το πιο εντυπωσιακό beauty look

HerNewskl