HerNews.gr
Social News

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει τις ουλές της από τη χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο στο πάγκρεας

Δύο μήνες αφότου αποκάλυψε τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας , η Μαρία Μενούνος έδειξε τα σημάδια της χειρουργικής επέμβασης σε μια selfie με μπικίνι μέσω Instagram την Κυριακή.

«Κοιτάζω πίσω στη χειρουργική επέμβαση νωρίτερα φέτος και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη με την οποία με ευλόγησε ο Θεός για να περάσω και φυσικά όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε να με βοηθήσουν επίσης!», έγραψε στη λεζάντα για το στιγμιότυπο με το μαγιό η Μαρία Μενούνος.

«Τώρα βλέπω τα σημάδια που τους βάζω προσεκτικά αντηλιακό για να τα προστατεύσω και χαμογελάω », συνέχισε.

Maria Menounos

Η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με το στάδιο 2 της νόσου τον Ιανουάριο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον επόμενο μήνα για αφαίρεση ενός όγκου.

Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο καρκινικός όγκος της αρχικά αγνοήθηκε από τους γιατρούς – αναγκάζοντάς τον να διπλασιαστεί σε μέγεθος. 

Η Μενούνος σημείωσε επίσης ότι πιστεύει ότι το άγχος της προκάλεσε καρκίνο στο πάγκρεας και τον καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο που είχε αφαιρέσει το 2017.

Αυτή τη στιγμή η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Keven Undergaro μετά από μια δεκαετία προσπαθειών.

Ο Keven Undergaro και η Maria MenounosΤο ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2017, αποκάλυψε τον Απρίλιο ότι το παιδί τους είναι ένα κοριτσάκι.

Μαρία Μενούνος: O καρκινικός όγκος της διπλασιάστηκε σε μέγεθος – Οι γιατροί είχαν πει ότι είναι καλά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο”

Her News b

Θέμις Μπαζάκα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου;»

Her News b

Αγνώριστη η Καλομοίρα: Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Her News