HerNews.gr
Social News

Κόνι Μεταξά: Η συγκινητική εξομολόγηση στον Μάριο Καπότση για την επέτειο του γάμου τους – «Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο»

Πέρασε ένας χρόνος από τον παραμυθένιο γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση στην Κρήτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα με 6 κουμπάρους και το «παρών» στο μυστήριο έδωσαν περίπου 200 καλεσμένοι. 

Ένα χρόνο μετά, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ, κάνουν συνεχώς ταξίδια μαζί και βρίσκονται πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Έτσι, η Κόνι Μεταξά έκανε μια ανάρτηση “εξομολογητικού περιεχομένου” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή 9/10 για την επέτειο του γάμου τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Η τρυφερή ανάρτηση της Κόνι Μεταξά

“Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, η να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις.

Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω και κάποιες φορές να παραμείνω παιδί. Με αγαπάς έτσι ακριβώς όπως είμαι και ας σε εκνευρίζω. Αγαπάς τους δικούς μου ανθρώπους λες και είναι δικοί σου. Και τους έχεις κανεις δικούς σου. Και εγώ αντίστοιχα. Θα το ξανά πω. Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου την δίνεις. Ολοκληρωτικά!

Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. ΜΑΖΙ! Απίστευτο! Μισώ τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!
Σ αγαπώ για πάντα 9/7″, έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτηση της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

“Παιδί μου..Κορη μου!Παιδί μου γιέ μου…Πάντα ευτυχισμένοι !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ”, σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής κάτω από την ανάρτηση της κόρης του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ariana Grande: Έκοψε τα μακριά μαλλιά της, μετά το γάμο της

Her News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της

HerNews ka

Christiano Ronaldo – Georgina Rodriguez: Δείτε στιγμιότυπα από τις πολυτελείς οικογενειακές διακοπές τους

HerNews ka