HerNews.gr
Social News

Christiano Ronaldo – Georgina Rodriguez: Δείτε στιγμιότυπα από τις πολυτελείς οικογενειακές διακοπές τους

Ο Christiano Ronaldo μοιράστηκε μια κλεφτή ματιά από την πολυτελή απόδραση της οικογένειάς του στην παραλία σε ένα ιδιωτικό νησί της Σαουδικής Αραβίας.

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου, η σύντροφός του, Georgina Rodriguez, και τα παιδιά τους έμειναν στο St. Regis Red Sea Resort στο νησί Ummahat, σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο που κοινοποίησε το ζευγάρι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα παιδιά του σε ένα νησί της Σαουδικής Αραβίας.

Η θέα του Cristiano στο The St. Regis Red Sea Resort.«Κοντά στον παράδεισο», έγραψε ο Christiano Ronaldo σε μια λεζάντα στο Instagram Reel με τον εαυτό του και τα τέσσερα από τα παιδιά του – τα 6χρονα δίδυμα Eva και Mateo, η 6χρονη κόρη Alana Martina και η 1-year-old κόρη Bella – να περπατούν κατά μήκος μια εκπληκτικής παραλίας. Από το κλιπ έλειπε ο μεγαλύτερος γιος του, ο 13χρονος Cristiano Jr.

Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες στο εξαιρετικά ιδιωτικό θέρετρο της Μέσης Ανατολής μπορούν να κοστίσουν στους παραθεριστές μεταξύ 1.066 και 7.172 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ανάλογα με τη διάταξη της μονάδας, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Marriott.

Ο Πορτογάλος αθλητής, ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται για τους εκπληκτικούς 625 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του να χαλαρώνει στην ιδιωτική πισίνα της βίλας του, η οποία έχει θέα στη λευκή αμμώδη παραλία και τη λαμπερή γαλάζια θάλασσα στον ορίζοντα.

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα στο The St. Regis Red Sea Resort.

Τα παιδιά του Cristiano Ronaldo στο The St. Regis Red Sea Resort.«Επαναφόρτιση», έγραψε ο Christiano Ronaldo στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Εν τω μεταξύ, η Georgina Rodriguez, μοιράστηκε ένα βίντεο στα Instagram Story της όπου η μικρή Bella χορεύει μέσα στην τεράστια σουίτα τους που διαθέτει ένα τεράστιο κατάστρωμα με πολλά βελούδινα υπαίθρια καθίσματα.

Το μεγάλο θέρετρο, που βρίσκεται σε ένα απομονωμένο και διατηρητέο ​​νησί, είναι προσβάσιμο μόνο με ιδιωτικό ναυλωμένο σκάφος ή υδροπλάνο στα ανοικτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας.Μια βίλα στο The St. Regis Red Sea Resort.

Μια βίλα στο The St. Regis Red Sea Resort.«Ένα πλούσιο περιβάλλον διαχρονικής αίγλης, η συλλογή από 90 βίλες πάνω από το νερό και την παραλία, η καθεμία έχει ένα ευρύχωρο αποτύπωμα και ιδιωτική πισίνα», αναφέρει ο ιστότοπος.

Τα καταλύματα είναι όμορφα σχεδιασμένα με avant-garde εσωτερικούς χώρους και μοντέρνα φινιρίσματα, και κάθε υπνοδωμάτιο έχει εκπληκτική θέα στα καταγάλανα νερά.

Το ακίνητο με στίγματα από φοίνικες διαθέτει μια υπέροχη εξωτερική πισίνα, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, ένα σπα βαθμού Α, ένα κλαμπ για παιδιά και πολλές εκλεκτές γευστικές εμπειρίες.Πισίνα και σουίτα στο The St. Regis Red Sea Resort.Το Tilina, ένα «πλωτό» εστιατόριο στη θάλασσα, σερβίρει «μια εκλεπτυσμένη επιλογή από γευστικά μενού που παρουσιάζουν τοπικά προϊόντα», ενώ το Beach Club προσφέρει finger food δίπλα στην πισίνα και ψητά εδέσματα καθώς και τη χαρακτηριστική λεμονάδα τους.

Το θέρετρο προσφέρει επίσης μια σειρά από «περιβαλλοντικά ασφαλείς» δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, καγιάκ, e-boarding, wind surfing, κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις, και κάθε διαμονή συνοδεύεται από προσεγμένη, εξατομικευμένη υπηρεσία μπάτλερ.

Georgina Rodriguez: Η «αδιαφορία» της για τα γενέθλια του Christiano Ronaldo

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ed Sheeran: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

HerNewskl

Ναταλία Γερμανού: Το συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε για τον πατέρα της – «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος»

HerNews ka

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση με τη γιαγιά & τον παππού της

HerNewskl