HerNews.gr
Beauty

Δημήτρης Γιανέττος: Έκανε το πιο δροσερό χτένισμα στη Gigi Hadid

Gigi Hadid

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο αναγνωρισμένος hair stylist με διεθνή απήχηση, μόλις δημιούργησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για το καλοκαίρι.

Gigi Hadid

Με τον επαγγελματικό του ταλέντο και την εμπειρία του, έχει κατακτήσει τον κόσμο του Χόλιγουντ και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών διασημοτήτων που εμπιστεύονται το στιλ των μαλλιών τους σε αυτόν.

Ανάμεσα στους πελάτες του συγκαταλέγονται η αναγνωρισμένη ηθοποιός Αμάλ Κλούνεϊ, η σέξι ηθοποιός Μέγκαν Φοξ, η λαμπερή τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, η εκθαμβωτική ηθοποιός Εύα Λονγκόρια, η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Μενούνος και πλέον προστίθεται και η αγαπημένη μας Τζίτζι Χαντίντ.

Το απόλυτο μυστικό για τον τέλειο όγκο κρύβεται σε μια απλή συνήθεια που δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή κόπο. Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου, ξεκίνα από τις άκρες και κατευθύνεται το σεσουάρ προς τη ρίζα των μαλλιών.

Ένα μικρό μυστικό είναι να αναποδογυρίσεις το κεφάλι σου και να κρατήσεις το σεσουάρ κοντά στις ρίζες για να προσθέσεις περισσότερο όγκο. Αν απαιτείται, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα styling που βοηθούν στη δημιουργία όγκου στα μαλλιά σου.

Δημήτρης Γιανέττος: Έκανε το πιο δροσερό χτένισμα στη Gigi Hadid

Με αυτόν τον απλό τρόπο, μπορείς να αποκτήσεις εντυπωσιακό όγκο στα μαλλιά σου, ακριβώς όπως το δημιούργησε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννέτος. Επέλεξε τον αξιόπιστο hair stylist για να αναδείξεις το στιλ και την ομορφιά των μαλλιών σου, ακολουθώντας τις συμβουλές του ειδικού.

 Δημήτρης Γιαννέτος

Leonardo DiCaprio: Βρίσκεται διακοπές με 22χρονο μοντέλο και φίλη της Gigi Hadid στην Ίμπιζα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Η εμφάνιση στα Grammy που έκανε «θραύση» & οι παρομοιώσεις

HerNews ka

Blake Lively: Mε ποιον τρόπο έδωσε όγκο στα μαλλιά της;

HerNewskl

Charlotte Tilbury: Ανακοίνωσε την πρώτη αθλητική συνεργασία με την F1 Academy αποκλειστικά για γυναίκες

HerNews ka