HerNews.gr
Ελλάδα

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Ο θάνατος της Κουβανής τρανς προκλήθηκε από αιμορραγικό σοκ

Με την εκτίμηση περί βασανιστικού θανάτου συνάδει το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα αίτια θανάτου της 46χρονης τρανς Άννας Ιβάνκοβα που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την έκθεση η αιτία θανάτου της γυναίκας που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (10-07-2023) ήταν το αιμορραγικό σοκ.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης 46χρονης, η οποία πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της σε ένα εφιαλτικό σκηνικό θανάτου μέσα στο σπίτι της, έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο βαθιές μαχαιριές στον λαιμό και στο κεφάλι, τα τραύματα ήταν επιφανειακά και πιο διάσπαρτα, που όμως και αυτά προκάλεσαν αιμορραγία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Ivankova (@avocaqueen)

Όπως έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα, ο δράστης χτύπησε πολλές φορές με το αιχμηρό αντικείμενο την τρανς γυναίκα, ενώ ο θάνατος του θύματος προσδιορίζεται χρονικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (10-07-2023).

Ποια ήταν η 46χρονη Τρανς

Η Άννα Ιβάνκοβα ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, συμμετείχε στο τελευταίο Athens Pride ενώ εμφανιζόταν και ως performer σε γνωστό club, στη λεωφόρο Συγγρού.

Η 46χρονη είχε έρθει από την Κούβα στην Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια και έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Φυλής, εκεί είχε φιλοξενήσει, μάλιστα, αρκετά τρανς άτομα που ήταν άστεγα ενώ τον περασμένο Ιούνιο παρέλασε για το Athens Pride ως «βασίλισσα» στο άρμα των διεμφυλικών.

Ποια ήταν η Anna Ivankova… – Cosmopoliti.com – Χριστίνα Πολίτη

Ήταν, επίσης, γνωστή για τις εμφανίσεις της στο drag show club Κούκλες, στη λεωφόρο Συγγρού, όπου διασκέδαζε τους θαμώνες με λάτιν ακούσματα.

Μέσα από τις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες αναζητούν οι αρχές το δράστη ή τους δράστες που τη μαχαίρωσε θανάσιμα στο λαιμό μέσα στο διαμέρισμά της.

Το προηγούμενο απόγευμα η Άννα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από παραλία της Αττικής πριν τη δολοφονία της και οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών αναζητούν το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο συνέβη το άγριο φονικό, ενώ η αστυνομία έχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει τα άτομα που μπήκαν στην πολυκατοικία του θύματος το τελευταίο 24ωρο πριν από τη δολοφονία.Άγιος Παντελεήμονας: Μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου η 46χρονη τρανς - Είχε χαρακιές παντού στην πλάτη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορoνοϊός: Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε αυτά τα δύο μέρη

Her News b

Καιρός: Χαλάζι τη Δευτέρα, καύσωνας την Τετάρτη

Her News

Βέροια: Προσωρινά κρατούμενη η 37χρονη που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της

HerNews ka