HerNews.gr
Social News

Πάουλα Μπαντόσα: Φωτογραφίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά & τον αποκαλεί «άντρα της»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και δε διστάζουν να δείχνουν συνεχώς τον έρωτά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Wimbledon καθώς ηττήθηκε 3-2 σετ από τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς αποφάσισε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με την σύντροφο του και εξίσου τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα.

Έτσι το βράδυ της Τρίτης 11/7 η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο με την τενίστρια να ανεβάζει στα Story του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία του Στέφανου.

Μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα “Ο άντρας μου”.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα έγινε viral η “δολοφονική ματιά” της Πάουλα Μπαντόσα στον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Άντι Μάρεϊ, για το δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο τηλεοπτικός φακός “τσάκωσε” ένα περίεργο βλέμμα της Πάουλα Μπαντόσα προς τον Απόστολο Τσιτσιπά ο οποίος γύρισε σε κάποια στιγμή και την κοίταξε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Ιωαννίδης: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του και αποκάλυψε το όνομά του

Her News

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική δημοσίευση για τα γενέθλια του γιου της

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: Ξεκίνησε couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Για να μη σκοτωνόμαστε συνέχεια»

HerNews ka