HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σάκης Κατσούλης: Οι αιχμές της αδερφής του κατά του Τρυαντάφυλλου – Η απάντηση του τραγουδιστή

Το βράδυ της Τρίτης 11/7 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Survivor All Star και  μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος κέρδισε το έπαθλο με πολύ μικρή διαφορά σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί.

Μετά τον μεγάλο πανηγυρισμό της οικογένειας και των φίλων του Σάκη Κατσούλη, η αδερφή του Ασημίνα Κατσούλη, έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο ξεσπά κατά του Τριαντάφυλλου.

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις.Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπα και όχι από πίσω», έγραψε η Ασημίνα Κατσούλη σε ένα Story στο Instagram, το οποίο διέγραψε λίγα λεπτά αργότερα.

Το πρωί της Τετάρτης 12/7 ο Τριαντάφυλλος έδωσε τη δική του απάντηση στην αδερφή του Σάκη Κατσούλη μέσα από την εκπομπή του “Καλοκαίρι yes”.

«Θέλω όλα τα stories που έχω κάνει αυτό τον καιρό να τα δείξετε και αν εγώ έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη ή την Μαριαλένα, τότε  εγώ τα παρατάω, αφήνω τα μικρόφωνα, τα παρατάω, δεν ξαναμιλάω και φεύγω. Αν το λες για εμένα αυτό, μην ξεχνάς ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε και ένα βίντεο σε ένα ρεπόρτερ για να το δείξουν στον Σάκη και να δει ότι είστε καλά, γιατί είχε άγχος για την οικογένεια. Σας έχω γνωρίσει και είστε εξαιρετική οικογένεια», δήλωσε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και πρόσθεσε: «Ερχόμουν συχνά σπίτι σου αν θυμάσαι καλά και κάναμε το 2021 αγώνα μαζί. Το να ταυτιστώ με έναν άλλο παίκτη δεν σημαίνει κάτι. Όπως ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλο παίκτη ο οποίος ήταν αντίπαλός μου έτσι και εγώ ταυτίστηκα με έναν άλλο παίκτη που ήταν αντίπαλός του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ και δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για τον Σάκη. Έχουμε περάσει πολλά, θα με αγαπάει και αυτός και εγώ. Είδα κάτι στο παιχνίδι και δεν μου άρεσε. Δεν έβρισα ποτέ ούτε τον Σάκη, ούτε οικογένεια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Μαρτάκης: «Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της»

HerNews ka

Μέγκι Ντρίο: Η αντίδραση της όταν ρεπόρτερ την αποκάλεσε κατά λάθος “Ραμόνα”

HerNews ka

Ματίνα Παγώνη: Σχολιάζει τις εκκεντρικές εμφανίσεις της – «Έχω αρχίσει να βαριέμαι. Δεν ξέρω τι να φορέσω τελικά»

HerNews ka