HerNews.gr
Διεθνή

Celine Dion: Η αδερφή της μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας της – «Όλοι προσευχόμαστε»

Από τότε που η Celine Dion κοινοποίησε τη διάγνωση του συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022, οι πιστοί της θαυμαστές ήταν απελπισμένοι να μάθουν πώς αναρρώνει. 

Ενώ η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί ελάχιστες πληροφορίες για την υγεία της από την αρχική της αποκάλυψη και έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η αδερφή της, Claudette Dion, έδωσε στους θαυμαστές ελπίδες αφού πρόσφατα μοιράστηκε μια ενημέρωση για την κατάσταση της Celine. 

«Όλοι προσευχόμαστε και χαίρομαι που οι άνθρωποι ανησυχούν»,  είπε η Claudette στον οικοδεσπότη της εκπομπής «Bonsoir Bonsoir», Jean-Philippe Wauthier. “Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε. 

Celine Dion's sister breaks silence on star's declining health: "She is  fighting" - SmoothΗ ενημέρωση της Claudette έρχεται αφότου η Celine πήρε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει εντελώς την παγκόσμια περιοδεία της μετά από αρκετές αναβολές μετά τη διάγνωσή της. «Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι 100 τοις εκατό», είπε σε δήλωσή της τον Μάιο. 

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δεν είναι δίκαιο να συνεχίσετε να αναβάλλετε τα σόου, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!». 

Τι συμβαίνει με τη Celine Dion;

Η Celine αποκάλυψε τον Οκτώβριο του 2021 ότι πάλευε με «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς» . Τον Δεκέμβριο του 2022, μοιράστηκε μια δήλωση στην οποία επιβεβαίωσε ότι είχε διαγνωστεί με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή , το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. 

Μιλώντας για τη διάγνωσή της, είπε: «Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει».

Τι είναι το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου; 

Τα συμπτώματα του συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου περιλαμβάνουν μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα χέρια, που συχνά προκαλείται από θόρυβο, άγγιγμα και συναισθηματική δυσφορία. Η κατάσταση της Σελίν χαρακτηρίζεται από μυϊκούς σπασμούς. 

Μιλώντας για τα δικά της συμπτώματα, η Celine είπε προηγουμένως: «[Οι μυϊκοί σπασμοί] μερικές φορές προκαλούν δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδάω με τον τρόπο που έχω συνηθίσει». 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 4 Δεκεμβρίου – Δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα

Her News

Έρευνα: Επηρεάζει το εμβόλιο την υγεία του σπέρματος;

Her News b

Cara Delevingne: Πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης με κόστος 50.000 δολάρια το μήνα

HerNews ka