HerNews.gr
Μόδα

Kendall Jenner: Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση με το διαφανές μπλουζάκι – Εικόνες

Η Kendall Jenner έκανε μια τολμηρή εμφάνιση καθώς βγήκε για δείπνο με τις φίλες της Hailey Bieber και τη Lori Harvey στη Σάντα Μόνικα χθες το βράδυ, δίνοντας μια διαφορετική “πνοή” στο διάφανο μπλουζάκι που φόρεσε στο ραντεβού με τον Bad Bunny τον Απρίλιο.

Το 27χρονο μοντέλο φόρεσε αυτό που φαίνεται να είναι το ίδιο βαθύ καφέ ασύμμετρο τοπ από την Paloma Wool που φόρεσε για την έξοδό της στη Νέα Υόρκη με τον 29χρονο ράπερ.

Ενώ το ριψοκίνδυνο τοπ είναι επί του παρόντος sold out, οι θαυμαστές της Kendall μπορούν να συμμετάσχουν σε μια λίστα αναμονής για την επανακυκλοφορία του.

Η Kendall Jenner φόρεσε το off-the-shoulder τοπ με μια καφέ δερμάτινη pencil φούστα με ζώνη και ψηλές μπότες, κουβαλώντας ένα clutch με κροκό στάμπα.

Ενώ οι φήμες για διαμάχη είχαν εμφανιστεί αφού οι κολλητές φίλες Kendall Jenner και Hailey Bieber εντοπίστηκαν να κάνουν διακοπές στη Γαλλία με διαφορετικές παρέες φίλων, οι δυο τους είχαν σαφώς καλές σχέσεις καθώς βγήκαν μαζί για φαγητό.

Την τελευταία φορά που η Jenner φόρεσε το διάφανο τοπ, το συνδύασε με μια κοντή καφέ δερμάτινη μίνι φούστα διακοσμημένη με γούνινες λεπτομέρεια και αγκράφες καθώς πήγαινε για μια βραδινή έξοδο με τον Bad Bunny.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι Γαλλίδες λανσάρουν το πρώτο φθινοπωρινό πανωφόρι της γκαρνταρόμπας μας

Her News

Kylie Jenner: Ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της προσωπική σειρά ρούχων

HerNews ka

4 Χρώματα για μια polished φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Her News