HerNews.gr
Social News

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Πως έδωσε το όνομα “Ροζαλία” στην κόρη της & ποια είναι η θέση της για το revenge porn

H Ζενεβιέβ Μαζαρί φιλοξενήθηκε στο Podcast Mic2 της Μικαέλας Θεοφίλου όπου μίλησε για την ιστορία πίσω από το όνομα της κόρης της, για τη δυσλεξία αλλά και πως την ενδυναμώνει σε περίπτωση που έρθει αντιμέτωπη με revenge porn.

«Μιλάω ανοιχτά για τη δυσλεξία αλλά κανένας δεν καταλαβαίνει, ακόμη και οι φίλοι μου, που ξέρουν ότι είμαι δυσλεκτική. Στέλνω μηνύματα και ενώ έχω κορέκτορα στο κινητό, δεν αντιλαμβάνομαι ποια είναι η σωστή λέξη»,αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Και πρόσθεσε: «Η δυσλεξία έχει να κάνει με πάρα πολλά πράγματα. Έχει να κάνει με τον γραπτό λόγο, με τον προφορικό λόγο, με την ανάγνωση. Δεν είναι ότι δεν μας αρέσει το διάβασμα. Εγώ λατρεύω το διάβασμα αλλά μη με βάλεις να απαγγείλω».

Πως έδωσε το όνομα Ροζαλία στην κόρη της

«Έχουμε πάει στην Ιθάκη και ο Βασίλης τραγούδαγε το «Rosa, Rosalia». Του είχε «σφηνωθεί». Καθόμασταν με τη μαμά μου έξω στο μπαλκόνι και τον άκουγε και μου λέει: θέλω να «φύγω» και να μου ‘χεις πει ότι αυτός είναι. Της λέω: μαμά, είναι αυτός, ασχέτως αν «φύγεις» ή όχι.  Γιατί κι εγώ το πολεμούσα, δεν ήθελα να μου το λέει έτσι, τσαντιζόμουν».

Ζενεβιεβ Μαζαρί: Η κόρη της μεγάλωσε και έκανε το πιο ανατρεπτικό λουκ - Mothersblog.gr

«Και μου λέει: και το Ροζαλία τι ωραίο όνομα; Τελειώνει αυτό, γυρίζουμε στην Αθήνα και τον Αύγουστο «φεύγει». Κάνουμε την εξέταση που φαίνεται το φύλο του μωρού, μας λένε ότι είναι κορίτσι και στο αυτοκίνητο καταλαβαίνει ότι κάτι με «τρώει». Μου λέει: πες μου, τι θέλεις να μου πεις; Του λέω: θέλω να πούμε Ροζαλία το παιδί γιατί έτσι κι έτσι. Και γυρίζει και μου λέει: είναι το όνομα της γιαγιάς μου», αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

@streameeapp Η απόλυτη θεά Ζεν – Ζενεβιέβ Μαζαρί τα λέει πολύ ωραία και μπράβο της😎#streamee #streameeapp #fyp #foryoupage #fouryou #mic2 ♬ πρωτότυπος ήχος – Streamee

Αναφορικά με το revenge porn

«Προσπαθώ να την ενδυναμώσω έτσι την κόρη μου, ότι, ξέρεις, μπορεί να σου τύχει ο βλάκας στη ζωή σου. Δεν υπάρχει ντροπή, με ενοχλεί αυτό.

Δεν το έχω βιώσει και με ενοχλεί που τα δικά μας παιδιά λόγω του κινητού να βρεθεί κάποιος και να τους πληγώσει και να έχει τη δύναμη να σε κάνει να ντραπείς επειδή έκανες έρωτα. Αν είναι δυνατόν! Αλήθεια; Ντροπή σου που θεώρησες ότι έχεις αυτή τη δύναμη πάνω στα παιδιά μου, αυτά θα κάνουν ό,τι θέλουν», δήλωσε η παρουσιάστρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πότε θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση του γιού τους & ο τρίτος νονός “έκπληξη”

HerNews ka

Snik – Γιώτα Ιωαννίδου: Αρραβωνιάστηκαν; Η φωτογραφία με το δαχτυλίδι στο instagram

Her News

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους

Her News