HerNews.gr
Διεθνή

Demi Lovato: Εξακολουθεί να έχει προβλήματα όρασης και ακοής μετά την υπερβολική δόση

Demi Lovato: Ο δύσκολος δρόμος της απεξάρτησης και ο πόνος που της προκάλεσε

Η Demi Lovato μιλάει για τις μόνιμες συνέπειες της υπερβολικής δόσης της το 2018 , που την άφησε με εγκεφαλική βλάβη και βλάβη στην όραση και την ακοή της.

Η τραγουδίστρια, μίλησε με ειλικρίνεια για τις προκλήσεις της υγείας της στη ζωντανή εκπομπή του SiriusXM, Andy Cohen , Τετάρτη. 

«Λοιπόν, δεν θα άλλαζα τον δρόμο μου γιατί δεν έχω μετανιώσει», μοιράστηκε. «Το πιο κοντινό πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι όταν έκανα υπερβολική δόση και εύχομαι κάποιος να μου είχε πει ότι ήμουν όμορφη, γιατί δεν το πίστευα. Και δύο, θα ήθελα να μου έλεγε κάποιος ότι αν κάθεσαι με τον πόνο, θα περάσει».Η Demi Lovato επισκέπτεται τα SiriusXM Studios

«Έχω προβλήματα όρασης και ακοής μέχρι σήμερα», είπε η Lovato στον οικοδεσπότη Andy Cohen , σημειώνοντας ότι δεν οδηγεί λόγω της αναπηρίας της.

«Είναι μια καθημερινή συνεχής υπενθύμιση», συνέχισε. «Κάθε φορά που κοιτάζω κάτι , έχω τυφλά σημεία στην όρασή μου, όταν κοιτάζω το πρόσωπό σου. Και έτσι είναι μια συνεχής υπενθύμιση να παραμείνουμε στο σωστό δρόμο, γιατί δεν θέλω να ξανασυμβεί ποτέ αυτό».

Η Demi Lovato στο οικείο δείπνο που διοργάνωσε ο Eli Mizrahi of Mônot στις 23 Απριλίου 2023

“Και επίσης για πολύ καιρό δυσκολευόμουν πολύ να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν μπόρεσα να διαβάσω από ένα βιβλίο, κάτι που ήταν σαν δύο μήνες αργότερα, επειδή η όρασή μου ήταν τόσο θολή”, πρόσθεσε η Demi Lovato.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κίρστι Άλεϊ: «Έφυγε» από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο

Her News

Rihanna: Αύριο θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι μετά από 6 χρόνια απουσίας!

HerNewskl

Κέιτ Μίντλετον: Η βασιλική οικογένεια ενημερώνει για την υγεία της

HerNews ka