HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Η βασιλική οικογένεια ενημερώνει για την υγεία της

Η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον έχει κυριαρχήσει στα πρωτοσέλιδα στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση της νοσηλείας της στις 17 Ιανουαρίου.

Οι επίσημοι λογαριασμοί της βασιλικής οικογένειας επιβεβαίωσαν ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και ανακοίνωσαν ότι δεν θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της, καθώς η Κέιτ Μίντλετον ήθελε να κρατήσει τα πράγματα απόρρητα.

Αυτό έκανε τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν εικασίες σχετικά με την ακρίβεια της παρεχόμενης ιστορίας. Το «Fiesta», το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Emma Garcia , ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε περάσει μια ανησυχητική περίοδο ενώ ήταν στο νοσοκομείο.

Kate Middleton

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ, εκτός εάν η ανάκαμψη δεν προχωρήσει όπως θα έπρεπε, γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή», ​​είπε.

«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον Βασιλικό Οίκο ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία ήταν περίπλοκη και η ζωή της έπρεπε να σωθεί».

Η εκπομπή μάλιστα υπέθεσε ότι οι γιατροί που ήταν υπεύθυνοι για την περίπτωσή της έπρεπε να «πάρουν μια δραστική απόφαση» «να την οδηγήσουν σε κώμα και έπρεπε να διασωληνωθεί».

Η βασιλική οικογένεια διαψεύδει τις αναφορές για την Κέιτ Μίντλετον

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παλάτι του Κένσινγκτον εξέδωσε μια κατηγορηματική άρνηση και χαρακτήρισε τις αναφορές ως “απόλυτη ανοησία”. Σε απάντηση, η βασιλική οικογένεια παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μίντλετον σε μια προσπάθεια να τερματίσει τις εικασίες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η 42χρονη έπεσε σε κώμα, εκπρόσωπος είπε στο περιοδικό People: «Δεν είναι καθόλου έτσι».

Kate Middleton

Αν και οι διευκρινίσεις είναι ελάχιστες και δεν μπαίνουν σε πολλές λεπτομέρειες, θα βοηθήσουν τουλάχιστον να κατευναστούν οι φόβοι για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση.

Η διαδικασία ανακοινώθηκε ότι ήταν επιτυχής και αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι της μετά την έξοδο από το νοσοκομείο στα τέλη Ιανουαρίου. Η μακρά διαδικασία ανάρρωσής της θα την κρατήσει μακριά από τα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα το νωρίτερο.

Κέιτ Μίντλετον: Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υγεία της

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Δείτε την μινιμαλιστική της έπαυλη στο Λος Άντζελες αξίας 60 εκατ. δολαρίων

HerNews ka

Παρίσι: Ο Πύργος του Άιφελ κατάντησε μια μεγάλη… χωματερή σκουπίδιών

HerNews ka

Britney Spears: Ο πατέρας της αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι του καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε

HerNews ka