HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναλαμβάνει και επίσημα την παρουσίαση του “Shopping Star” – Η ανακοίνωση του καναλιού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το τελευταίο διάστημα πολλές γυναίκες ήταν εκείνες που πέρασαν από τα δοκιμαστικά της παρουσίασης για το “Shopping Star” ενώ μάλιστα οι περισσότερες δήλωναν ανοιχτά πόσο θα ήθελαν να πάρουν τη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πρόσφατα ότι επιλέχθηκε για να αναλάβει την παρουσίαση του “Shopping Star”, όμως η ίδια αρνήθηκε καθώς όπως δήλωσε της παρουσιάστηκε μια πρόταση στον κλάδο της, την υποκριτική.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έτσι λοιπόν την παρουσίαση για τον νέο κύκλο του τηλεοπτικού προγράμματος στο STAR αναλαμβάνει και επίσημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το όνομα της οποίας είχε ακουστεί μέσα από την εκπομπή “Καλοκαίρι yes”.

H επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα  δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Διδασκάλου: «Η κακοποίηση δυστυχώς συμβαίνει κάθε μέρα και με τραγικά αποτελέσματα»

Her News

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Από το 1962 μέχρι σήμερα μου λένε για το “προφιτερόλ”»

Her News

Δημήτρης Μπάσης: «Η γυναίκα μου δεν ήταν φαν μου και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε»

HerNews ka