HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Ζιάβρα: Η μουσικολόγος που μίλησε ανοιχτά για την αυτοϊκανοποίηση – «Αυνανίζομαι όταν έχω πονοκέφαλο»

Η Έλενα Ζιάβρα μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” για τον αυνανισμό, την αυτοϊκανοποίηση αλλά και για το όνειρό της να προωθήσει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μέσω των μουσείων.

Η 28χρονη μουσικολόγος έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα με πρώτο πτυχίο στην αρχαιολογία, δεύτερο στη μουσειολογία και διπλωματική στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και δήλωσε υπερήφανη που μιλά ανοιχτά για την αυτοϊκανοποίηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Έλενα Ζιάβρα αποκάλυψε πως μέχρι τα 19 της δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή και πως μετά το τέλος μιας πενταετούς σχέσης αποφάσισε να ξεκινήσει τα ραντεβού μέσω εφαρμογής γνωριμιών, κάτι που οδήγησε στα one night stand.

«Δεν “τελείωνα”, δεν υπήρχε οργασμός. Και αυτό συνεχιζόταν για 1,5-2 χρονια και ήταν άβολο», αποκάλυψε. Στην πορεία όπως είπε, αντιλήφθηκε ότι αυτό συνέβαινε διότι δεν υπήρχε «καθόλου επικοινωνία και καθόλου συναίσθημα».

Ωστόσο συνέχισε να το κάνει μέχρι που βρήκε – μέσω Instagram – τον σύντροφό της με τον οποίο είπε πως «εννοείται οτι έχω οργασμό».

Στην πορεία επισήμανε πως αυνανίζεται επειδή «μπορεί να έχω και πονοκέφαλο ή επειδή θέλω να κοιμηθώ» αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι ξεκίνησε να αυνανίζεται από την ηλικία των 13 ετών.

Τέλος δήώσε, ότι «όταν ξεκίνησε η κίνησή μου “τα κάνω όλα ανοιχτά και μιλάω ανοιχτά” όλοι οι γύρω μου έπαθαν ένα σοκ, το ίδιο και οι δικοί μου, αλλά τωρα είναι οκ».

Δείτε εδώ:

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Μαρέβα είναι ο έρωτας της ζωής μου» – Όλα όσα είπε για παιδιά, TikTok & πολιτική

HerNews ka

Αθηναΐς Νέγκα: «Ήθελα πάντα να γινώ 60 ετών γιατί στα 50 είμαστε ‘’νεόγριες’’»

Her News

Όλα όσα είδαμε στους “Πρωταγωνιστές” με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Her News b