HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Επιδεικνύει τα…. οπίσθια της για τις ανάγκες φωτογράφισης της Skims

Η Kim Kardashian έδειξε τον….πισινό της μέσω Instagram τη Δευτέρα, ενώ διαφήμιζε ένα κορμάκι από τη συλλογή από ανακυκλωμένο νάιλον της επωνυμίας της.

«Τα κορμάκια για τις καλοκαιρινές μέρες μόλις κυκλοφόρησαν και η γκαρνταρόμπα σου τα θέλει», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας το μέγεθος της Kardashian ως «XXS/XS».

Η πρώτη φωτογραφία στο  καρουσέλ έδειχνε την Kim Kardashian στραμμένη προς τα εμπρός, φορώντας το μπεζ κορμάκι.

Κιμ Καρντάσιαν

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, ο μεγιστάνας του μακιγιάζ γύρισε και απομάκρυνε τα μαλλιά της για να δείξει το πίσω μέρος από το κορμάκι που είναι στρίνγκ.

Κιμ Καρντάσιαν

Οι χρήστες του Instagram επαίνεσαν την Kardashian για το γεγονός ότι ξεγύμνωσε τον πισινό της.

«Η φιγούρα της μοιάζει ακριβώς με κούκλα Barbie», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος αποκαλεί το σώμα της Kardashian «τελειότητα».

Ενώ η επιχειρηματίας δεν δημοσίευσε ξανά τις εικόνες στο δικό της Instagram, αποκάλεσε τη συλλογή ως ένα από τα «απόλυτα αγαπημένα» της στο Story.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

«Οι κατάλληλες φωτογραφίες μας θα είναι στην πραγματικότητα οι φωτογραφίες της καμπάνιας μας γιατί είναι πολύ καλές», εξήγησε. «Πάντα αναζητώ πράγματα που να κρατούν μέσα που δεν είναι πολύ σφιχτά και πολύ περιοριστικά, αλλά στη συνέχεια καλύπτουν πραγματικά την κυτταρίτιδα και σχηματίζουν πολύ καλά. Αυτό είναι αυτό το ύφασμα».

Κιμ Καρντάσιαν

Η Kim που κυκλοφόρησε τη Skims το 2019 , αντέδρασε πρόσφατα σε μια χρήστη του TikTok που ισχυρίστηκε ότι το κορμάκι της, της έσωσε τη ζωή αφού πυροβολήθηκε τέσσερις φορές.

«Ήταν τόσο σφιχτό πάνω μου που κυριολεκτικά με εμπόδισε να αιμορραγήσω», είπε η Angelina Wiley στους followers της σε ένα viral βίντεο. «Πες το μοίρα ή Ιησούς, αλλά η Ιμμά το αποκαλεί Κιμ».

Η Kardashian σχολίασε: «Ουάου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Hot Girl Librarian: Η νέα τάση της μόδας που κάνει τα party girls να…. “τρέμουν”

HerNews ka

Βίκυ Καγιά: Υιοθέτησε το πιο καλοκαιρινό look που θυμίζει Italian girl

HerNewskl

Balletcore: H νέα τάση που μας θυμίζει…Carrie Bradshaw!

HerNewskl