HerNews.gr
Μόδα

Hot Girl Librarian: Η νέα τάση της μόδας που κάνει τα party girls να…. “τρέμουν”

Σσσς! Η βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή και μέσα από τις σκονισμένες πόρτες της θα βρείτε ένα κοπάδι από λάτρεις της μόδας που φορούν τα καλύτερά τους κομμάτια, εμπνευσμένα από τη βιβλιοθήκη, όπως ζακέτες, σετ φόρμες, κάλτσες και γυαλιά ανάγνωσης. 

Τα party girls κρεμούν τα φορέματα και τα ψηλοτάκουνα τους και κάθονται σε μια δερμάτινη καρέκλα κλαμπ. 

Τι σκέφτεστε όταν ακούτε τη λέξη βιβλιοθηκάριος: ένα πουλόβερ με ζακέτα με κουμπιά , ίσως πλεκτό στο χέρι με μαλλί; Κάλτσες και ένα ζευγάρι  γυαλιά σκαρφαλωμένα στην άκρη της μύτης τους; Ίσως ελαφρώς λυμένα, ακατάστατα μαλλιά που ξεφεύγουν από κότσο ή σινιόν; Ολα τα παραπανω;  Εξαιρετικά!  Έκανες την εργασία σου.

Παρακάτω, κάντε μια “βουτιά” στην κομψή τάση της μόδας Hot girl Librarian, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεών της στις πασαρέλες και του πώς να αποκτήσετε την εμφάνιση αυτή τη σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Η τάση

Αν και το διαδίκτυο έχει πηδήξει στη σκοτεινή ακαδημαϊκή τάση τα τελευταία χρόνια, έχουμε τη Miu Miu να ευχαριστήσουμε για όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Η ατίθαση μικρή αδερφή της Prada έδειξε μια ποικιλία από nerdy-chic εμφανίσεις στην πασαρέλα της για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023, όπως ένα γκρι twinset και μια πουά φούστα στο μοντέλο και ηθοποιό Mia Goth, prim τσαντάκια, γυναικείες φούστες και παλτό από νυφικό τουίντ, και μαλλί ψαροκόκκαλο.

Μικροσκοπικά γυαλιά από κέλυφος χελώνας και ατίθασα μαλλιά. Το τραβηχτό ορατό καλτσόν σε πολλά από τα μοντέλα —ακόμα και η έλλειψη παντελονιού σε άλλα— του έδινε μια νότα αδιόρθωτης σεξουαλικής έλξης και το εμπόδισε να δείχνει πολύ αποπνικτικό.Bella Hadid wearing tiny glasses

Αγγίζει πάντα υπέροχα τη γραμμή μεταξύ twee και σέξι, και η ερμηνεία τους για το glam της βιβλιοθήκης είναι το απόλυτο παράδειγμα.

Η Bella Hadid, η βασίλισσα του street style, έχει αγκαλιάσει στοιχεία της εμφάνισης της βιβλιοθήκης εδώ και λίγο καιρό, με την αγάπη της για το ασυνήθιστο layering και το να παίρνει τυπικά «χοντροκομμένα» κομμάτια και να τους δίνει νέα ζωή. 

Η Zaya Wade φορώντας ένα full look Miu Miu

Πώς να αποκτήσετε την εμφάνιση

Για να προσαρμόσετε αυτή την εμφάνιση, υπάρχουν μερικά βασικά κομμάτια που πρέπει να αρχίσετε να ψωνίζετε. Ας ξεκινήσουμε με κάτι που πιθανότατα έχετε ήδη στη ντουλάπα σας: μια ζακέτα. Αυτό είναι απαραίτητο για την κομψή ατμόσφαιρα της βιβλιοθήκης, οπότε μην φτιάχνετε look χωρίς αυτό! Η κλασική απλή ζακέτα με λαιμόκοψη, κατά προτίμηση από βαμβάκι, μαλλί ή κασμίρι, θα πρέπει να είναι το κύριο στυλ σας εδώ, το οποίο είναι υπέροχο γιατί οι ζακέτες είναι εξαιρετικά εύκολο να βρεθούν σε διάφορες τιμές.

Κάντε σαν το It Girls και προσθέστε ένα ζευγάρι μικροσκοπικά γυαλιά. Σκεφτείτε τα γυαλιά ανάγνωσης, το είδος των γυαλιών που κουρνιάζουν απαλά στη μύτη σας. H ταρταρούγα είναι το καλύτερο, αλλά όλα τα μικρά γυαλιά θα λειτουργήσουν εδώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cierra O’day (@cierraoday)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: To εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στον γάμο του αδερφού της και της Άννας Πρέλεβιτς

HerNewskl

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Όσα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου

Her News

Kλέλια Ανδριολάτου: Το υπέροχο φόρεμα που άρεσε στα βραβεία Beauty Stars by Madame Figaro

HerNewskl