HerNews.gr
Social News

Ariana Grande: “Thank u Next” στον Dalton Gomez; – Διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου της από το Instagram

Η Ariana Grande έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος της ημέρας του γάμου της με τον Dalton Gomez από τα social media της μετά την είδηση ​​του χωρισμού του ζευγαριού.

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου της από τον λογαριασμό της στο Instagram που δημοσίευσε το 2021.

Εκτός από τις εικόνες από τον γάμο του ζευγαριού, η Grande διέγραψε την επετειακή ανάρτηση που μοιράστηκε με τους 377 εκατομμύρια followers της τον Μάιο.

Η 30χρονη δημιουργός του "Thank U, Next", φαίνεται ότι διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου της από τον λογαριασμό της στο Instagram που δημοσίευσε το 2021.Η Ariana Grande μοιράστηκε μια ανάρτηση στις 16 Μαΐου από την ημέρα του γάμου του ζευγαριού καθώς γιόρταζε δύο χρόνια από τότε που παντρέυτηκαν.

«Τον αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, πριν γράψει το «2» στην κορυφή της ιστορίας και προσθέσει μια λευκή καρδιά κάτω από αυτήν. Διευκρίνισε επίσης ότι έχουν περάσει «3,5 χρόνια μαζί!!!»

Εκτός από τις εικόνες από τον γάμο του ζευγαριού, η Grande διέγραψε την επετειακή ανάρτηση που μοιράστηκε με τους 377 εκατομμύρια followers της τον Μάιο.

Ο πρόσφατα ανανεωμένος λογαριασμός της στο Instagram αναφέρει τώρα τον εν διαστάσει σύζυγό της μόνο σε μια ανάρτηση από τον Νοέμβριο του 2022.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια γλυκιά selfie του ζευγαριού ως μέρος ενός καρουζέλ εικόνων, αν και δεν έγραψε λεζάντα στη δημοσίευση.

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Grande δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Gomez κάτω από το φως του φεγγαριού, στην οποία είχε τυλιγμένα τα χέρια της γύρω από τον κτηματομεσίτη.

Ο πρόσφατα ανανεωμένος λογαριασμός της στο Instagram αναφέρει τώρα μόνο τον εν διαστάσει σύζυγό της σε μια ανάρτηση από τον Νοέμβριο του 2022.

Η τραγουδίστρια ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα τέλη του 2022, ενώ γύριζε το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της “Wicked”.

Πηγές είπαν στο Page Six ότι ο Dalton Gomez έκανε μια τελευταία προσπάθεια να διορθώσει την κατάσταση πετώντας στο Λονδίνο τον Ιανουάριο.

Τελικά, τα πράγματα «δεν πήγαν καλά», αλλά το ζευγάρι παρέμεινε «πραγματικά καλοί φίλοι σε όλη τη διαδικασία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο.Η Grande εθεάθη από τότε να απολαμβάνει τον τελικό στο Wimbledon, αλλά προέκυψαν ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της αφού εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα της.

Ariana Grande: Εθεάθη ξανά χωρίς τη βέρα της στον τελικό του Wimbledon

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κριστιάνο Ρονάλντο- Χεορχίνα: Aνακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα

Her News

Μαντώ Γαστεράτου: Στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

HerNews ka

Μαίρη Μπάρκουλη vs Δέσποινας Βανδή: “Μην τραμπουκίζετε τον γιο μου…”

Her News b