HerNews.gr
Μόδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε το απόλυτο barbie look με ένα bandage φόρεμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας “Barbie” στις κινηματογραφικές αίθουσες του The Mall Athens ήταν ένα μαγικό γεγονός, και πολλοί celebrities τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες βρισκόταν και η όμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του “Shopping Star” στη νέα σεζόν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα εντυπωσίασε με το εντυπωσιακό της look, επιλέγοντας ένα bandage dress σε έντονο ροζ χρώμα. Το φόρεμα διακοσμείτο με cut outs, αφήνοντας να αποκαλύπτονται εντυπωσιακά τα κορυφαία κοιλιακά της. Με έναν έντονο ένα ώμο, το φόρεμα χάριζε μια διακριτική παιχνιδιάρικη διάθεση στο σύνολο. Η Ηλιάνα έλαμπε με το υγιές μαύρισμά της και φάνηκε απόλυτα ξεκούραστη και λαμπερή.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε το απόλυτο barbie look με ένα bandage φόρεμα

Συνδυάζοντας το εντυπωσιακό φόρεμά της, η Ηλιάνα επέλεξε μια πολύχρωμη τσάντα, προσθέτοντας μια νότα χαρούμενης αισθητικής στο ντύσιμό της. Τα φούξια πέδιλα που φορούσε ολοκλήρωσαν το look της με στυλ και κομψότητα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην πρεμιέρα της ταινίας “Barbie”. Με το μοναδικό της στιλ και τον διαχρονικό κομψότητα, δημιούργησε μια αξέχαστη εμφάνιση που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των παρευρισκομένων.

Νεότερα Άρθρα

Sequin Skirt: Ποιοι είναι οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε;

HerNewskl

Ζιζέλ: Το 44χρονο super model σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

HerNews ka

DKNY: Η μόδα της άνοιξης με την υπογραφή του brand!

Her News b