HerNews.gr
Μόδα

Chiara Ferragni: Τo iconic φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της Barbie

Chiara Ferragni

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας “Barbie” ήταν μια λαμπερή εκδήλωση, με διάσημους και influencers να παρευρίσκονται στο κόκκινο χαλί φορώντας εντυπωσιακά outfits εμπνευσμένα από το στυλ της διάσημης κούκλας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, η Chiara Ferragni ένα από τα πιο διάσημα fashion influencers, ξεχώρισε με το εκπληκτικό της look που απέσπασε όλα τα βλέμματα.

Chiara Ferragni: Τo iconic φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της Barbie

Η Κιάρα επέλεξε ένα outfit που αποτέλεσε ένα μοναδικό χωρίς αμφιβολία χίτσαρισμα στην πρεμιέρα της “Barbie”. Φορώντας ένα φλοράλ κόκκινο φόρεμα με έντονα μοτίβα, η Κιάρα προσέθεσε μια δόση από παιχνιδιάρικη θηλυκότητα, αναπαριστώντας τον χαρακτήρα της αγαπημένης κούκλας. Το φόρεμα ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακο ζιβάγκο και λεπτομέρειες από φτερά, δίνοντας την υπόσχεση για ένα εντυπωσιακό look.

Ολοκληρώνοντας το outfit της, η Κιάρα επέλεξε μοναδικά heels με ιδιαίτερο design, ολοκλήρωσε το look της με μοναδικό τρόπο, αντλώντας έμπνευση από τον κόσμο της Barbie.

Η παρουσία της Κιάρα Φεράνι στην πρεμιέρα της ταινίας “Barbie” δημιούργησε αίσθηση και έδωσε μια νέα πνοή στην εμβληματική κούκλα. Με το εντυπωσιακό της χίτσαρισμα, η Κιάρα απέδειξε για ακόμη μια φορά πώς η μόδα μπορεί να είναι διασκεδαστική και ένας τρόπος να εκφράσουμε τον εαυτό μας με διασκέδαση και φαντασία.

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni: Βρίσκεται στη Μύκονο για το bachelorette party της αδερφής της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Kristen Stewart έκανε την καρό παντελόνα χειμερινό must

Her News

Chiara Ferragni: Μας παρουσιάζει το ultra feminine παπούτσι Shake της Louis Vuitton

Her News

Παγκόσμιο Κύπελο: Πάνω από 150 σχεδιαστές θα συμμετέχουν στην επίδειξη μόδας πριν από τον τελικό

HerNews ka