HerNews.gr
BRIDE NEWS

Ιδέες σχεδίασης για το μπαρ του γάμου σας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας

Δεν είναι μυστικό ότι το μπαρ είναι συνήθως το πιο δημοφιλές σημείο σε οποιαδήποτε δεξίωση. Αφού οι καλεσμένοι σας πιουν το εορταστικό ποτό του καλωσορίσματος, το πιθανότερο είναι ότι θα πάνε στο μπαρ για ένα δροσιστικό ποτό.

Αυτό είναι το μέρος όπου οι καλεσμένοι σας θα συγκεντρωθούν, θα δοκιμάσουν το προσεκτικά επιλεγμένο κοκτέιλ με την υπογραφή σας και θα το επισκεφτούν ξανά και ξανά όλη τη νύχτα. Και αφού είναι ένα τόσο δημοφιλές στέκι, γιατί να μην το κάνουμε μια περιοχή αξέχαστη;

Εξάλλου, εάν ενσωματώσετε την περιοχή του μπαρ στη συνολική αισθητική του σχεδιασμού σας , ίσως εξοικονομήσετε χρήματα . Για παράδειγμα, εάν το μπαρ σας είναι καλυμμένο με λουλούδια, μπορείτε να παραλείψετε έναν τοίχο με λουλούδια.

1. Λεπτές συνθέσεις με λουλούδια

Ένα μπαρ γάμου με λεπτές συνθέσεις λουλουδιών δίπλα σε διακοσμητικά καλάθια σε μια υπαίθρια γαμήλια δεξίωση

Είτε σχεδιάζετε έναν ρομαντικό γάμο στον κήπο είτε μια μινιμαλιστική, μοντέρνα υπόθεση, η διακόσμηση του μπαρ σας με λεπτές συνθέσεις με λουλούδια μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να τονίσετε την ονειρική αισθητική. Σκεφτείτε να βάλετε ένα ή δύο μίσχους λουλουδιών σε γυάλινα βάζα διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων για ένα γλυκό, λιτό αποτέλεσμα.

2. Επιλέξτε ένα μοτίβο

Μια μπάρα με μπλε και λευκά σχέδια κάτω από μια ανοιχτή, λευκή σκηνή σε μια υπαίθρια γαμήλια δεξίωση.

Εάν θέλετε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί, εξετάστε το ενδεχόμενο να παραγγείλετε ταπετσαρία κατά παραγγελία για να διακοσμήσετε το μπαρ σας. Στο vipart.gr θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

3. Επιλέξτε ένα καλάθι μπαρ

Ένα λευκό καρότσι μπαρ με ροζ τριαντάφυλλα, πράσινο και ποτήρια τριαντάφυλλο και σαμπάνια σε πραξικοπήματα σε μια υπαίθρια γαμήλια δεξίωση.

Μας αρέσει η ρετρό πινελιά του να φοράτε ένα καρότσι μπαρ κατά τη διάρκεια της ώρας του κοκτέιλ ή της γαμήλιας δεξίωσης σας! Είναι η τέλεια προσθήκη vintage αίσθησης ή ιδιοτροπίας για μια υπαίθρια γιορτή—και αυτό το στυλ φαίνεται όμορφο όταν στολίζεται με πλούσια βλάστηση και φρέσκα τριαντάφυλλα. 

4.  Δημιουργήστε ένα εστιακό σημείο

Ένα λευκό κοκτέιλ μπαρ σε μια υπαίθρια γαμήλια δεξίωση με διαμορφωμένο γκαζόν, φοίνικες και χώρο με κόκκινη στέγη.

 Είτε σε εξωτερικούς είτε σε εσωτερικούς χώρους, σχεδιάστε τη σχεδίαση του χώρου εκδηλώσεών σας ώστε να ταιριάζει με τη διάταξη του μπαρ σας.

5. Ενσωματώστε διακοσμητικές λεπτομέρειες

Ένα υπαίθριο μπαρ σε μια γαμήλια δεξίωση δίπλα σε μεγάλη διακόσμηση με λουλούδια και πράσινο

Η διακόσμηση της πρόσοψης ενός κοκτέιλ μπαρ με ένα μοτίβο από τα προσκλητήρια του γάμου σας είναι ένας εορταστικός τρόπος για να ενσωματώσετε μια προσεκτική λεπτομέρεια στην ευτυχισμένη ώρα σας.

6. Επιλέξτε κάτι φορητό

Ένα χρυσό καρότσι με ράβδους καλυμμένο με διακοσμητικά κλήματα με φλάουτα σαμπάνιας σε μια γαμήλια δεξίωση σε εσωτερικό χώρο.

 Aυτό το χρυσό καρότσι που εκτίθεται με κρύα σαμπάνια για να το απολαμβάνουν οι επισκέπτες για αυτήν την υπαίθρια εκδήλωση είναι μια αρκετά εντυπωσιακή και πρωτότυπη ιδέα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αυτοί είναι οι 3 πιο δημοφιλείς μήνες για να παντρευτείς

Her News

Μονόπετρα: Πως να επιλέξεις το ιδανικό

Her News

Γάμος: 4 λάθος λόγοι που μας οδηγούν σε αυτή την απόφαση

Her News b